Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ελεύθερος ο Σπύρος Καρατζαφέρης - «Τώρα αρχίζει η προφυλάκιση του Σαμαρά» είπε

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο δημοσιογράφος, Σπύρος Καρατζαφέρης ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες. Ο δημοσιογράφος δήλωσε την ώρα που έβγαινε από το αεροδρόμιο πως είναι«ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».
«Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι Αnonymous. Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων», είπε.

iefimerida.gr

Έκθεση εικαστικών του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Κιλκίς στην ΤΕΧΝΗ

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς, διοργανώνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού μνήμης των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, έκθεση εικαστικών (ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικών, σκίτσων και κόμικς). 

ΣΥΡΙΖΑ: «Να μην περάσει το μνημόνιο 3. Να διώξουμε την κυβέρνηση, να μιλήσει ο Λαός»

"Η κυβέρνηση Σαμαρά παραπαίει κάτω από το βάρος της εγκληματικής μνημονιακής πολιτικής της. Το φιάσκο κατά την ψηφοφορία για το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, οι συνεχείς θεατρινισμοί για τα μέτρα και τη "διαπραγμάτευση", το διαρκές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με την καταπάτηση των κανονισμών, η αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και οι κλυδωνισμοί στη ΔΗΜΑΡ, η φίμωση και η λογοκρισία δείχνουν καθαρά:

Ανάκληση νοθευμένου λαδιού που παράγεται στο Κιλκίς



Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση ΣΟΓΙΕΛΑΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟΥ, το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΛΙΟΔΕΝΤΡΟ», σε συσκευασία των 5L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο παρασκευάζεται από την εταιρία «ΕΛΑΙΑ Π.Γ. ΕΠΕ», 2ο χλ. Κιλκίς – Πολυκάστρου.

Προτεραιότητα η ανάκτηση της ελληνικής αξιοπιστίας

«Σημαντικό είναι η Ελλάδα να ανακτήσει την αξιοπιστία της» υπογράμμισε μιλώντας στο Reuters ο Β. Σόιμπλε. Κύκλοι των Βρυξελλών βλέπουν τα σχέδια για ένα έκτακτο Eurogroup να ακυρώνονται.
Eνόψει της συμμετοχής του στη συνάντηση του G20 στο Μεξικό, το Σαββατοκύριακο, o Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισήμανε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters , ότι θα μεταφέρει στους διεθνείς του εταίρους το μήνυμα ότι έχει δρομολογηθεί η επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.

Έκθεση σκιτσογραφίας σε γυμνάσια και λύκεια του Κιλκίς

Την ευκαιρία στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Κιλκίς να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη έκθεση σκιτσογραφίας «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού», δίνουν ο ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ02, Δρ. φιλ. Γεώργιου Μανωλίδη, απευθύνει ανοικτή κάλεσμα σε όσα σχολεία και σε όσους συλλόγους διδασκόντων ενδιαφέρονται, να φιλοξενήσουν την εν λόγω έκθεση.

Συμμετοχή της ΕΣΕΕ στις Κινητοποιήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου

Η ΕΣΕΕ εκφράζει την αντίδραση του εμπορικού κόσμου ενόψει της επικείμενης ψήφισης των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων και συμμετέχει στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου με τις παρακάτω ενέργειες: 1. Συγκέντρωση της ΕΣΕΕ από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα, όπου και στις δύο συγκεντρώσεις καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αττικής.

Οι Μακεδόνες τιμούν την ιστορία του τόπου τους

Περισσότεροι από 3000 πολίτες έχουν επισκεφθεί από τις 26 Οκτωβρίου 2012 μέχρι σήμερα την έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913», που φιλοξενείται στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό. 

"Το παιδί μου δεν είναι μαριονέτα"

Ειρήνη Κ. Κορωνίδου
ΓΟΝΙΟΣ
Παρακολουθούσα άναυδη στην Μαθητική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, την εικόνα που εκτυλίσσονταν μπροστά μου. Προσπαθώντας να καταλαγιάσω την οργή και το θυμό μου, αναρωτιόμουν αν έπρεπε να περάσω το δρόμο και να πάρω το παιδί μου μέσα απ' την παρέλαση. Δυο λόγοι με απέτρεψαν.

Εξετάσεις για πτυχίο ραδιοερασιτέχνη

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα εξής:
"Σας ανακοινώνουμε τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, Β’ περιόδου 2012, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αρ. πρωτ.: 38200/1136/2011 (ΦΕΚ 1969/Β’/02-09-2011) Απόφασης του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων «Περί κανονισμού λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου» και της με αρ. πρωτ.: οικ.16046/425/Φ310/02-03-2012 (ΑΔΑ:Β4ΩΡ1-0Ρ8) εγκυκλίου του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

ΣΥΡΙΖΑ: "Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε 20 σπίτια την ημέρα στο Κιλκίς"

"Οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ σε κατοικίες συμπολιτών μας, κυρίως επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, είναι καθημερινές. Συγκεκριμένα στο Κιλκίς γίνεται λόγος από τους υπεύθυνους για περίπου 20 εντολές διακοπής την ημέρα.

Π.Α.ΜΕ: «ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη απεργία 6 και 7 Νοέμβρη»

√ Την ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου
√ Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου και το απόγευμα στις 7 στον ίδιο χώρο.
Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη!
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε!
Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς.
Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Γράψε λάθος"
Είσοδος ελεύθερη Σκηνοθεσία - Σενάριο: Τζόζεφ Σένταρ
Πρωταγωνιστούν: Λίορ Ασκενάζι, Σλόμο Μπαρ-Αμπα, Αλμα Ζακ, Γιουβάλ Σκαρφ, Αλμπερτ Ιλούζ
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Χώρα παραγωγής: Ισραήλ
Διάρκεια: 115’

Αγαθοπούλου: "Μόνο οι μαζικές μας αντιδράσεις μπορούν να τους σταματήσουν"

Σχετικά με τη διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθώνιου Πάικου, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου δήλωσε:  «Συγχαρητήρια αξίζουν στον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας,  για την απόφασή του να αφιερώσει τον φετινό (2ο) ημιμαραθώνιο Πάικου, στην  προστασία της περιοχής, της ζωής και των δραστηριοτήτων στο βουνό, αλλά και στον  αγώνα των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία και την τοξική μόλυνση.  Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, δεν μου επιτρέπουν να βρεθώ  ανάμεσά σας την Κυριακή.

Εκδήλωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ευκαρπία Κιλκίς

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Οργανισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την έννοια της Αποταμίευσης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης την 31η Οκτωβρίου,πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δ/ντής του τοπικού κατ/τος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κιλκίς (πρώην Τ- ΒΑΝΚ) κ. Αντώνης Μανουσαρίδης με θέμα: " Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ". Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους του μαθητές Κουμπαράδες.  Η Δ/νση και οι δάσκαλοι ευχαριστούν τον κ.Μανουσαρίδη για την ευγενή του καλωσύνη να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στο Σχολείο της Ευκαρπίας.

Ο Δήμαρχος Παιονίας σε Βαφειοχώρι και Γερακώνα

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Τετάρτης 31/10/2012 και της Πέμπτης 1/11/2012 πραγματοποιήθηκαν, «Λαϊκές Συνελεύσεις» στο Βαφιοχώρι και στην Γερακώνα αντίστοιχα. 

Πιάστηκε 29χρονος μεταφορέας λαθρομεταναστών στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (01.11.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM 43 ετών και ένας υπήκοος Βουλγαρίας 29 ετών, που διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας ενός μη νόμιμου μετανάστη. 

Συγχαρητήριο Γκουντενούδη για την παρέλαση

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη μαθητιώσα νεολαία, στο στρατό αλλά και σε όσους έλαβαν μέρος στην παρέλαση για τον εορτασμό της ιστορικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. 

Συνάντηση εθελοντών με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η Παιδαγωγική ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς προσκαλεί τους Εθελοντές και Φίλους του Κέντρου, στην πρώτη συνάντηση του εκπαιδευτικού έτους 2012-2013, στις 6 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης Κιλκίς 25ης Μαρτίου 20 στις 19.00 προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες δράσεις καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης... ανατινάζει το ΠΑΣΟΚ με ένα κείμενο 360 λέξεων

Με ένα απίστευτο κείμενο 360 λέξεων που δημοσιεύεται στο προσωπικό του blog ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις των κορυφαίων του στελεχών.

Δώσε ζωή στο ποδήλατο την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Συνάντηση Εργασίας Διασυνοριακού προγράμματος στο Δημαρχείο Παιονίας

Συνάντηση Εργασίας στα πλαίσια υλοποίησης του Διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα – FYROM πραγματοποιήθηκε στις 25/10/2012 στο Δημαρχείο Παιονίας. Η συνάντηση διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δήμου και παραβρέθηκαν σε αυτήν όλοι εταίροι που συμμετέχουν μαζί με την Παιονία στο Πρόγραμμα.

Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α.: "Αποχή όλων των εργαζομένων το Σαββατοκύριακο"


Στουρνάρας:" Φαντάζομαι πως υπάρχει κάποια πρόοδος"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δημοσιογράφος: Ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνάντησής σας με τον Πρωθυπουργό;
Ιωάννης Στουρνάρας: Θέματα συντονισμού ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου.
Δημοσιογράφος: Τον ενημερώσατε για την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup;
Ιωάννης Στουρνάρας: Βέβαια.

Η νέα έδρα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» μετέφερε την έδρα του στην οδό ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ αριθμός 1 – ΙΣΟΓΕΙΟ.
Πληροφορίες τηλ: 2341076560 & 2341024354

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου στο οινοποιείο «Αϊδαρίνη» στη Γουμένισσα

Το οινοποιείο «Αιδαρίνη» στη Γουμένισσα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 οι Δ και Ε τάξεις του 6/θ ΔΣ Χέρσου.

Εξορμήσεις των συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εξορμήσεις του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ στις 20 Οκτωβρίου 2012 η μέρα Σάββατο επισκεφτήκαμε την Έδεσσα, τις Πρέσπες και την Φλώρινα όπου και έγινε διανυκτέρευση. Το βράδυ μας διασκέδασε ο Σταύρος Ελευθεριάδης με το ακορντεόν του και στο τραγούδι μέλη του Συλλόγου μας. Επίσης στην λύρα - τραγούδι ο Μπάμπης Ξανθόπουλος και στο νταούλι – τραγούδι ο Χρήστος Παναγιωτίδης. 

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Ν. Κιλκίς

Την Παρασκευή 9/11/2012 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Ν. Κιλκίς στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:
1) Συμμετοχή του Συλλόγου στον εορτασμό των 100 χρόνων του Κιλκίς
2) Συνεστίαση συλλόγου
3) Γενικά θέματα

Τους συνέλαβαν για κατοχή ηρωίνης και χασισιού

Στις 01/11/2012 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κατερίνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου και 49,5 γραμμαρίων κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Επίσης στις 01/11/2012 το βράδυ συνελήφθη στο 66ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Κατερίνης (ύψος Αιγινίου), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, 32χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Τρεις κουκουλοφόροι λήστεψαν δύο 70χρονες

Στις 02-11-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Τερπνή Σερρών, τρείς άγνωστοι δράστες φορώντας γάντια και κουκούλες, αφού έσπασαν την πόρτα της οικίας όπου διαμένουν δύο 70χρονες ημεδαπές, εισήλθαν εντός και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας και μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 580€ περίπου και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σκοτώθηκε

Στις 02-11-2012 το πρωί, στο 3ο χλμ. της Περιφερειακή Οδού Έδεσσας – Φλώρινας, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, κινούμενο με κατεύθυνση προς Έδεσσα, εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε Ι.Χ. Φορτηγό που ήταν σταθμευμένο λόγω μηχανικής βλάβης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ανωτέρω οδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας

Την ώρα που όλοι σχεδόν οι κλάδοι εργαζομένων δέχονται ισχυρά πλήγματα από την ολομέτωπη επίθεση που έχει κηρύξει εναντίον τους η τρικομματική κυβέρνηση, οι αστυνομικοί υπάλληλοι βλέπουν και αυτοί με τη σειρά τους, τα εισοδήματά τους να πλήττονται ξανά, μετά την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την αύξηση του χρόνου απονομής του εφάπαξ στα 31 χρόνια από την κατάταξη, καθώς και την επικείμενη μείωση των επικουρικών τους συντάξεων. 

48ωρη Απεργία των καθηγητών τεχνολογικής εκπαίδευσης στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2012

"Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, εκτιμώντας αφ’ ενός την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση της Ελληνικής κοινωνίας από τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που προβλέπονται στον προϋπολογισμό, και αφ’ ετέρου τα νέα μέτρα που κατατίθενται στη Βουλή, τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Μπάχαλο στη Βουλή κατά την ψήφιση των αποκρατικοποιήσεων – «Δεν κάνω βήμα πίσω» το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά·Σάλος στον ΣΥΡΙΖΑ από δήλωση Λαφαζάνη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε τη χώρα»! – Τι απάντησε ο Αλ. Τσίπρας·Προϋπολογισμός – Ο πιο σκληρός όλων του 2013 – Τι προβλέπεται για μισθούς – συντάξεις
ΑΥΓΗ ·Καταρρέουν υπό το βάρος των μέτρων – 11 δις το 2013- 19 δις μέχρι το 2016 – Υπό διάλυση η κυβερνητική πλειοψηφία·Στοπ στα μέτρα – Γενική απεργία Τρίτη και Τετάρτη·Λίστα Λαγκάρντ- Άνοιξε ο δρόμος για Εξεταστική

Τα "Omorfa Taxidia" κάνουν ...Στρατιωτικό τουρισμό !!


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 100 ετών από τη απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επετείου της 28η Οκτωβρίου 1940, αγκυροβόλησαν για λίγες ημέρες στο λιμάνι της πόλης το υποβρύχιο "Παπανικολής", αλλά και η τορπιλάκατος "Υποπλοίαρχος Δανιολός".