Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά – Ρύθμιση - σκούπα για τα τραπεζικά δάνεια

- Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων έως και στα 99 χρόνια
- Ενοικίαση των υπό κατάσχεση κατοικιών από τους δανειολήπτες
- Τα 40 δισ. ευρώ αγγίζουν τα “κόκκινα δάνεια”
- Τι σχεδιάζουν οι τράπεζες και τι επεξεργάζεται το υπ. Ανάπτυξης

Τα 40 δισ. ευρώ αγγίζουν πλέον τα “κόκκινα δάνεια” και οι τράπεζες, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, προχωρούν το επόμενο διάστημα σε ρυθμίσεις που θα “ελαφρύνουν” όσους δανειολήπτες αδυνατούν να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους.

Φρανσουά Ολάντ: «Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει στο ευρώ»

Χωρίς να παρεκκλίνει από την κοινή γραμμή που χάραξε με την καγκελάριο Μέρκελ, ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στηρίζει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
«Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει στο ευρώ» διαμηνύει ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ που υποδέχθηκε σήμερα στο Παρίσι τον έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

To ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απειλεί την καρδιά, δείχνει ελληνική μελέτη

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν επηρεάζει την καρδιακή λειτουργία και η χρήση του στη θέση του κανονικού τσιγάρου είναι πιθανώς ωφέλιμη για την υγεία, καταλήγει μικρή μελέτη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Γαλλικός του δήμου Κιλκίς

Δωρεάν φάρμακα τέλος από 1η Σεπτεμβρίου!

Μέσα σε μια θυελλώδη συνεδρίαση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) αποφάσισε την παύση της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ εξαιτίας των χρεών. Εξαίρεση οι Σύλλογοι της Αττικής, του Πειραιά και της Αχαΐας. Την παραίτηση του υπέβαλλε ο πρόεδρος του ΠΦΣ.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Αργυρούπολη του δήμου Κιλκίς

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Πυργωτό του δήμου Κιλκίς

Εκδήλωση στο Πυργωτό ν. Κιλκίς



Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργωτού διοργανώνει χορευτική βραδιά στην αυλή του δημοτικού σχολείου του χωριού με γνωστούς καλλιτεχνες. Σας υποσχόμαστε μία ευχάριστη βραδιά!!! Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ (πλήρες μενού & απεριόριστο ποτό).

"Αργυρουπολίτικα 2012" το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης





Για μια ακόμη φορά διοργανώνεται η ετήσια εκδήλωση του τοπικού συλλόγου στην μεγάλη πευκόφυτη αυλή του σχολείου και της εκκλησίας του χωριού.
Η εκδήλωση καθιερώθηκε στη συνείδηση των απανταχού αργυρουπολιτών και των φίλων τους ως ευκαιρία συνάντησης φίλων και συγγενών.
Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τραγούδια, με γνωστούς νέους καλλιτέχνες του Κιλκίς. 

"ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ" Καππαδοκών 24-25 και 26 Αυγούστου στο Νέο Αγιονέρι Ν. Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νέου Αγιονερίου «Το Μιστί», έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 15Ο Γαβούστημα, «Πανελλήνια Συνάντηση Καππαδοκών», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Σ. (Παννελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων) η οποία αριθμεί 52 Σωματεία ανά την Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Ο.Π.Σ.Ε. Το Γαβούστημα θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Αυγούστου 2012, ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Αγιονερίου Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη συμμετοχή παραδοσιακών καππαδοκικών χορευτικών ομάδων, χορωδιών, παρουσίαση παραδοσιακών δρώμενων καθώς επίσης και μεγάλο καππαδοκικό γλέντι, με παραδοσιακή ορχήστρα.

Δηλώσεις Σαμαρά και Ολάντ μετά τη συνάντησή τους

FRANCOIS HOLLANDE: Κυρίες και κύριοι, είναι η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συναντά τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, μετά τις εκλογές στη Γαλλία και στην Ελλάδα. Και βεβαίως, υπογράμμισα σ’ αυτή τη συνάντηση, κατ’ αρχήν, τη βαθειά φιλία που ενώνει τις δύο χώρες και την αλληλεγγύη που πρέπει να δείξουμε.

Συλληπητήρια Βενιζέλου για το θάνατο του Χάρη Ατματζίδη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε τα συλληπητήριά του προς τους οικείους του Χάρη Ατματζίδη, χαρακτηρίζοντας τον πρώην βουλευτή Ξάνθης, έναν ¨αυθενικό δημοκράτη και αγωνιστή¨.

Στη “γειτονία των αγγέλων” ο πρώην βουλευτής Χάρης Ατματζίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Χάρης Ατματζίδης. Ο επί σειρά ετών σημαίνων και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθης αείμνηστος Χάρης Ατματζίδης πέθανε την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στην πόλη της Αθήνας.Ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ιδρυτής του Γηροκομείου Ξάνθης με το ίδρυμα να προχωράει στην έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρει:

Δήλωση Χρυσής Αυγής για τη συνάντηση Σαμαρά , Μέρκελ


"Ο γαλλο-γερμανικός άξονας έχει αποφασίσει να υφαρπάξει τον εθνικό μας πλούτο και εκβιάζει με το ενδεχόμενο οριστικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Η ψοφοδεής τακτική Σαμαρά έναντι των δανειστών επιταχύνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε ένα ζοφερό μέλλον τη χώρα.    "

Έρχεται φορολογικό σύστημα αλα... ΗΠΑ – Τι θα ισχύσει

Ο βασικός κάνονας του νέου μοντέλου φορολογίας, στα αμερικανικά πρότυπα, που προωθεί το οικονομικό επιτελείο θα είναι «έσοδα μείον έξοδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ.

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens A.E.

"Η υπογραφή της «Συμφωνίας Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιριών Siemens AGκαι Siemens A.E. που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών «με βάση εξουσιοδότηση που παρείχε η Βουλή», βρίσκει τη ΔΗΜΑΡ αντίθετη.

Ερώτηση των βουλευτών του ν. Κιλκίς για τα μεταλλεία

Σύσσωμη η κοινωνία του Κιλκίς μέσω των βουλευτών, του αντιπεριφερειάρχη, του Δήμου και πληθώρας επιστημονικών , συνδικαλιστικών και πολιτιστικών συλλόγων έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση μεταλλείων χαλκού-χρυσού που θα αλλάξουν την ταυτότητα του νόμου για πάνω από 30 χρόνια.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτιστικού συλλόγου "Απόλλων" Ελευθεροχωρίου Κιλκίς


Κυριακή 26-8-2012 17.30: Τουρνουά Γκάζας
21:00 Προβολή κινηματογραφικής ταινίας ‘’Περιμένοντας τα σύννεφα’’


Δευτέρα 27-8-201221:00 Ποντιακή Θεατρική Παράσταση "Χαράντας στεφανώματα" του Νάκου Ευσταθιάδη σε Σκηνοθεσία Γιώργου Σιδηρόπουλο από την Θεατρική Ομάδα "Εραστές".


Τρίτη 28-8-201219:00 Πανηγυρική Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αποκεφάλισης του Ιωάννου του Προδρόμου
Ποντιακό Γλέντι με τους Φόρη Απατζίδη, Γίωργο Ιακωβίδη, Στάθη Πορφιρίδη, Πιπερίδη Χάρη, Θεόφιλο Αγγελίδη και Χρήστο Παυλίδη.

Λυκουρέντζος: Περιορίστε τα φάρμακα για να σωθούν τα κρατικά Ταμεία!

Το ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να κόψουν τη βλαβερή συνήθεια της πολυφαρμακίας είναι γνωστό και προφανώς συνετό. Το να παροτρύνει όμως ο αρμόδιος υπουργός να σταματήσουν οι Έλληνες τα φάρμακα για να γλιτώσει το κράτος κονδύλια είναι μάλλον ανορθόδοξο.

Αρχίζουν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ξεκινά την ποδοσφαιρική σεζόν 2012-13 με δημιουργική διάθεση και ευχές για μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά. Οι εγγραφές αρχίζουν από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και γίνονται καθημερινά κατά τις ώρες 17.30-21.00 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο FOOTBALL CLUB KILKIS.