Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αιματηρή ληστεία σε internet cafe στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (19-08-2012) στην περιοχή των Αμπελοκήπων 26χρονος ομογενής ενώ αναζητείται συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Οδηγός ταξί πείραξε το ταξίμετρο, αλλά τον τσάκωσαν

Στο πλαίσιο διενέργειας τροχονομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, συνελήφθη στις 19-8-2012 το πρωί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», 47χρονος ημεδαπός οδηγός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου (ταξί), ο οποίος είχε επέμβει με ειδική ηλεκτρονική πλακέτα στο ταξίμετρο του οχήματός του, προκειμένου να παρεμβαίνει στις ενδείξεις του και να μην αναγράφεται η πραγματική αξία της διαδρομής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

"Πολλά κιλά τουρκικής υποκρισίας" με παχύσαρκο ασθενή στη Θράκη!

Eπικοινωνιακό παιγνίδι σε βάρος της Ελλάδα επιχειρούν να στήσουν με το δράμα ενός παχύσαρκου μουσουλμάνου της Θράκης οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου στην περιοχή βάζοντας στο ''κόλπο'' και τον Τούρκο Αντιπρόεδρο.

Αποχωρούν από την Ελλάδα οι κυπριακές τράπεζες

Με ταχύ ρυθμό οι κυπριακές αρχές προωθούν το σχέδιο απαγκίστρωσης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος από την ελληνική αγορά, επιφέροντας νέες αλλαγές και στον ελληνικό τραπεζικό χάρτη.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: "Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα θέσετε το θέμα της επιμήκυνσης και επισήμως στις συναντήσεις;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Θα δούμε. Θα κάνουμε μία κουβέντα γενικότερη.

Επιασε τον σύζυγο της να την απατά και τον ευνούχισε

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι κάτοικοι της Λευκάδας το περιστατικό που σημειώθηκε στην κοινότητα Τσουκαλάδες, όταν μια απατημένη σύζυγος ευνούχισε τον άντρα της όταν τον έπιασε στα πράσα με την ερωμένη του. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, η σύζυγος έκανε τσακωτό τον σύντροφο της στην αγκαλιά της φιλενάδας του και έγινε έξαλλη.

Έναρξη χορευτικών τμημάτων στη ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Κιλκίς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα χορευτικά τμήματα που θα ξεκινήσουν απο τις 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη.Τα τμήματα είναι τα εξής:
Παρασκευή 17:00- 18:00 τμήμα νηπίων, Α',Β΄Δημοτικού
Παρασκευή 18:00- 19:00 τμήμα παιδικό(Γ΄- ΣΤ΄Δημοτικού)
Σάββατο 11:00-13:00 τμήμα Εφηβικό (Γυμνάσιο-Λύκειο)
Τετάρτη 19:00-20:00 τμήμα Ενηλίκων
Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: Κώστας Παπαδάκης: 6944590784, Αθηνά Βαλαβάνη:6937293631

"Πάντα υπάρχουν ενεργές λύσεις αρκεί να θέλουμε να τις δούμε"

Σχόλιο στο άρθρο του Λευτέρη Παυλίδη,  "Μου είπαν για μια πόλη"
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3067.html


Αγαπητέ ΣΑΤΥΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ σίγουρα όλα δεν περνάνε από το χέρι μας! Υπάρχουν όμως κάποια που περνάν. Υπάρχει η έμπρακτη διαμαρτυρία. Και τι εννοώ. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για το αμελητέο πράσινο στην πόλη μας; Μπορούμε!

ΛΑ.Ο.Σ.: “Έρχονται τα χειρότερα”

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η αρχή της κοινωνικής έκρηξης ξεκίνησε από την Ύδρα.  Κύριοι της Κυβέρνησης αναμείνατε στο ακουστικό σας. Έρχονται τα χειρότερα.
Αυτό το φθινόπωρο δεν θα πέσουν μόνο τα φύλλα από τα δέντρα…"

Πρωτιά 14χρονου Έλληνα σε παγκόσμιο διαγωνισμό έκθεσης-Πάνω από 1 εκ. συμμετοχές

Μεγάλος νικητής -των ελληνικών συμμετοχών- του 41ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Επιστολικής Έκθεσης στέφθηκε ο 14χρονος Μάριος Χατζηδήμου του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, ο οποίος και επέλεξε τον Ρότζερ Φέντερερ για να του μιλήσει για τα Ολυμπιακά ιδεώδη.

Συνάντηση Αβραμόπουλου - Bεστερβέλε

Πηγή: Deutsche WelleΟι συναντήσεις που έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Βερολίνο φαίνονται μάλλον πιο ευχάριστες από αυτήν του 'Ελληνα πρωθυπουργού την ερχόμενη Παρασκευή με την Άγκελα Μέρκελ. Οι συναντήσεις που έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Βερολίνο φαίνονται μέχρι τώρα να κινούνται σε πιο θετικό κλίμα σε σχέση με αυτό που αναμένεται να έχει η επικείμενη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά την ερχόμενη Παρασκευή με την Γερμανίδα καγκελάριο.

Τα αδέρφια Τσαχουρίδη συναντούν την Αρετή Κετιμέ στην Αναγέννηση Σερρών

Μία μοναδική μουσική σύμπραξη έρχεται 25 Αυγούστου στην Αναγέννηση Σερρών. Οι παγκοσμίου φήμης αδερφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στο νομό Σερρών, τη μουσική τους παράσταση με τίτλο «Ψυχή και Σώμα». Μαζί τους, σε μια και μοναδική εμφάνιση, θα βρίσκεται η ταλαντούχα Αρετή Κετιμέ. Οι τρεις καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής το χειμώνα που μας πέρασε, σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλαί Ντε Σπορ.

ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το «Θέατρο του Βορρά» ανοίγει τα πανιά του και ο θρυλικός πια Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου κάνει για πρώτη φορά στην τριαντάχρονη ιστορία του το γύρο της Ελλάδας. Η παράσταση που έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές, φιλοδοξεί να παρασύρει μαζί της στο ταξίδι νέους, μικρούς - και όχι μόνο - φίλους της να φάνε μαζί το λωτό…και να ξεχάσουν να μεγαλώσουν.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ροδολίβος Σερρών

Σήμερα (20.08.2012) το πρωί, στο 32ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Ροδολίβους Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαπές 83 και 86 ετών και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 83χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 78χρονου οδηγού και της 86χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου.  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ροδολίβους Σερρών.

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης οργανώνει συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού με το Γιάννη Πλούταρχο

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Παρασκευή 24-08-2012 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Γης, θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο, για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα της εν λόγω μουσικής εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση 37χρονης ασθενούς, η οποία πάσχει από καρκίνο και είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Τηλέφωνα επικοινωνίας σχετικά με την διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων:2310-397314 και 2310-397330.

Στη διάθεση των δικαιούχων η Εξισωτική Αποζημίωση του 2011

Από σήμερα, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012, όπως είχε προγραμματισθεί, είναι διαθέσιμα για ανάληψη τα ποσά πληρωμής των δικαιούχων της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2011.
Μετά την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Καθηγητή, Αθανάσιο Τσαυτάρη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, με την οποία έγινε αύξηση των πιστώσεων για την Εξισωτική Αποζημίωση σε 160 εκ € και μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από τις κοινοτικές και εθνικές και διατάξεις ελέγχων, στις 17 Αυγούστου εκδόθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι εντολές πληρωμής των δικαιούχων και στις 19 του μήνα πιστώθηκαν απ’ ευθείας στους λογαριασμούς τους.

Φαρμακοποιοί: «Ή Πληρώνετε ή κόβουμε τα πάντα»! Προς γενική διακοπή πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ

Παρά τις καλές σχέσεις των συνδικαλιστών των φαρμακοποιών με την κυβέρνηση, λόγω ΝΔ, ο κλάδος δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε γενική διακοπή χορήγησης δωρεάν φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους τους ΕΟΠΥΥ από την 1η Σεπτεμβρίου, εάν δεν αποπληρωθούν οι οφειλές των τελευταίων μηνών. Τι περιμένει τους ασθενείς;

Έρχονται ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Νομοθετική ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης.
Μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει τις συγκεκριμένεςρυθμίσεις:
• Πλαφόν δόσης ίσο με το 30% του εισοδήματος.
• Διετής αναστολή εξυπηρέτησης όταν πιστοποιείται πλήρης αδυναμία αποπληρωμής.
• Ειδική μεταχείριση για τους ανέργους.
• Επιμήκυνση αποπληρωμής έως 40 χρόνια με μέγιστη ηλικία του δανειολήπτη τα 90 χρόνια.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Φύσκας Κιλκίς, χορεύει την Πέμπτη 30 Αυγούστου