Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

- Γιατί δε μίλησε σήμερα η Α. Παπαρήγα
- Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός δεν έκανε προγραμματικές δηλώσεις, έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα
- Βενιζέλος: Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Χρειαζόμαστε το αναπτυξιακό πακέτο
- Καμμένος: Άμεση κατάργηση του μνημονίου
- Έφυγαν από τη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ πριν ξεκινήσει να μιλάει ο Μιχαλολιάκος - Όρθοι οι βουλευτές της ΧΑ
- Ποιοι υπουργοί εξειδικεύουν τα 9 βήματα του Α. Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση
- Οι πρώτες αντιδράσεις από τη Γερμανία μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού

Συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Η διαδικασία ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, με την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά, ο οποίος έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση παραθέτοντας εννέα σημεία για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
H Συζήτηση σήμερα ξεκίνησε στις 18:30. Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ευχήθηκε περαστικά στον Πρωθυπουργό.

Ομιλία του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης

Aυτή η κυβέρνηση αποτελεί ευκαιρία και δυνατότητα για να μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ και το ευρώ, για να επαναδιαπραγματευθεί με αξιοπρέπεια την απαγκίστρωση από τους δυσμενείς όρους του μνημονίου και να ξεφύγει η χώρα από τη δίνη της κρίσης.
Η ΔΗΜΑΡ αναλαμβάνει στο ακέραιο τις ευθύνες που της αναλογούν από την στήριξη στην κυβέρνηση εθνικής ευθύνης . Η απόφαση της συμμετοχής μας σε κυβέρνηση συνεργασίας πάνω σε συγκεκριμένο δεσμευτικό πλαίσιο δεν αποτελεί αβασάνιστη επιλογή.

Ομιλία Ε. Βενιζέλου Προέδρου ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις είναι μια συζήτηση για την εθνική στρατηγική και το μέλλον της χώρας. Ιδίως υπό τις σημερινές συνθήκες εθνικής, αλλά και πανευρωπαϊκής κρίσης δεν νοείται και δεν επιτρέπεται η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις να είναι μία κλασικού χαρακτήρα συζήτηση επιβεβαίωσης των ρόλων της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της κοινοβουλευτικής Αντιπολίτευσης.

"Να δοθεί «λίγος» χρόνος στην Ελλάδα"

Πηγή: Deutsche Welle
Υπέρ της διάθεσης περισσότερου χρόνου για την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής τάσσεται ο πρόεδρος της ΚΟ του FDP Ρ. Μπρούντερλε, προσθέτοντας ότι η έξοδος από την ευρωζώνη δεν είναι ταμπού. Διατεθειμένος να παραχωρήσει λίγο περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα εμφανίστηκε ο Ράινερ Μπρούντερλε.

Συνέλαβαν δύο δικούς μας για λαθραία ποτά στα Μπακέϊκα Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012) το βράδυ στα Μπακέϊκα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δύο ημεδαποί 33 και 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου της 36χρονης, εντοπίστηκαν (7) χαρτοκιβώτια που περιείχαν (80) φιάλες βότκα άνευ πιστοποίησης ταινίας ασφαλείας. Οι φιάλες βότκα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς.  Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Συνελήφθη Βέλγος για κλοπή υπολογιστή στη Σάρτη Χαλκιδικής

Συνελήφθη σήμερα (07.07.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σάρτη Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βελγίου 37 ετών, διότι αφαίρεσε από έναν υπήκοο Ουγγαρίας 42 ετών (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, (1) φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα μικρής αξίας. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον 42χρονο ιδιοκτήτη. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

Συνέλαβαν δύο Έλληνες για κλοπή στο Πολύχρονο Χαλκιδικής

 Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012) το βράδυ στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί 30 και 40 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, (1) κουζίνα υγραερίου, (1) ψυγείο, (1) πλυντήριο, (10) λαμαρίνες με βάση για υπόστεγο, (10) σωλήνες αντλίας για γεώτρηση, (7) λεκάνες πλυσίματος και διάφορα σίδερα, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την νόμιμη κατοχή τους. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ανωτέρω αντικείμενα τα αφαίρεσαν λίγη ώρα πριν από αποθήκη 43χρονου που βρίσκεται στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον 43χρονο ιδιοκτήτη. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής.

Τον συνέλαβαν για κλοπή εργαλείων στον Τριπόταμο Χαλκιδικής

Συνελήφθη χθες (06.07.2012) το μεσημέρι στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 76 ετών, διότι μαζί με μία 52χρονη ημεδαπή που δεν συνελήφθη και αναζητείται το πρωί της 06.07.2012, στον Τριπόταμο Χαλκιδικής, αφού έσπασαν παράθυρο αγροικίας ενός 48χρονου, εισήλθαν κι αφαίρεσαν (2) κομπρεσέρ, (2) γεννήτριες, (1) τροχό, (1) σβουράκι, διάφορα άλλα μικρά εργαλεία, (1) γραμμόφωνο αντίκα και χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Τσάκωσαν τρεις βούλγαρους στο Κιλκίς για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (06.07.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς και του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 18, 23 και 49 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες που οδηγούσε ο 49χρονος, εντοπίστηκαν (4) μπαταρίες αυτοκινήτου, (4) μπιτόνια που περιείχαν (20) λίτρα πετρελαίου έκαστο, (200) μέτρα χάλκινου καλωδίου, (1) ηλεκτροκόλληση, (1) τροχός κοπής μετάλλων και (1) κουτί με μικρά εργαλεία, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την νόμιμη κατοχή τους. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ανωτέρω αντικείμενα τα αφαίρεσαν λίγη ώρα πριν από αποθήκη 54χρονου που βρίσκεται στο Μυριόφυτο Κιλκίς. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον 54χρονο ιδιοκτήτη. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Μηνιαίος απολογισμός Ιουνίου 2012 της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Ιουνίου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον Ιούνιο 2012


Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι: Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -778- άτομα και ειδικότερα:

Η babysitter έκανε ένεση ηρωίνης και κοκαΐνης σε 9 μηνών μωρό και το σκότωσε

Η είδηση είναι κάτι παραπάνω από σοκαρίστική. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Ο Oscar Sanchez-Rivera και η Viameri Santana-Berrios ήταν υπεύθυνοι για το 9 μηνών μωρό όταν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το νεαρό ζευγάρι κατηγορείται για την δολοφονία του με ένεση ηρωίνης και κοκαΐνης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 7 Ιουλίου 2012

ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ
Δείτε ΕΔΩ

Μ.Γ.Σ. ΆΡΗΣ Παντελεήμονα: "Πέντε χρόνια χωρίς τον "γίγαντα" Αρίσταρχο Φουντουκίδη."

Στις 7 Ιουλίου 2007 έφυγε απρόσμενα ο δικός μας Αρίστος Φουντουκίδης από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 65 ετών. Γεννήθηκε στον Παντελεήμονα στις 13 Φεβρουαρίου του 1942 και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Πολύ γρήγορα έδειξε το σπάνιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ο επόμενος σταθμός στην πορεία του ήταν η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 1960. Στη συνέχεια μετεγγράφετε στη Μ.Ε.Ν.Τ. το 1963 και το 1966 σε ηλικία 24 ετών μεταπηδά στον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Καθιερώνετε αμέσως στην ενδεκάδα του ''Δικεφάλου'' και στο κέντρο της άμυνας, διακρινόμενος για τη δύναμή του, το πάθος και την αποφασιστικότητα. Τα σπουδαία σωματικά προσόντα, αλλά και η αυταπάρνηση του, τον ανέδειξαν σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του Π.Α.Ο.Κ.