Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

From Swing to Rock στο PUBLIC Κιλκίς


3 on 3 Basketball Tournament στις 22-23-24 Ιουνίου στο Κιλκίς


Σαμαράς-Βενιζέλος συμφωνούν για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο στην ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εντός της προθεσμίας της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ο κ. Σαμαράς αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά πως «με τον κ. Βενιζέλο μείναμε σύμφωνοι ότι εντός της προθεσμίας της διερευνητικής εντολής που έχω λάβει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας». Σημείωσε ακόμη ότι θα έχουν και νέες επαφές για το θέμα αυτό.

Πάρτυ CU Vodafone Κιλκίς την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στις 6 το απόγευμα


Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος: «Τα προβλήματα της χώρας δεν εξαφανίστηκαν με το αποτέλεσμα των εκλογών, παραμένουν αναζητώντας λύση, σε ελάχιστο μάλιστα χρόνο»

Η αντίστροφη μέτρηση της πραγματικής και ουσιαστικής ανάληψης ευθυνών για τους Έλληνες πολιτικούς, ξεκίνησε χθες βράδυ. Θεωρούμε ότι με το αποτέλεσμα των εκλογών μπήκε ένα κατ’ αρχήν τέλος στο πολιτικό αδιέξοδο των τελευταίων μηνών και πιστεύουμε ότι προς στιγμήν έχει απομακρυνθεί ο φόβος για επικείμενη αποχώρηση της χώρας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Για τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) αποτελεί αδήριτη ανάγκη να υπάρξει εθνική συστράτευση για να ληφθούν επιτέλους οι σοβαρές αποφάσεις που με σταθερά βήματα θα οδηγήσουν τη χώρα μας σε σταδιακή έξοδο από την κρίση και στην εξασφάλιση και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει να σχηματισθεί κυβέρνηση μέσα στην ημέρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, που θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα το σεβασμό των δεσμεύσεών μας και προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης κρίσιμων όρων του μνημονίου.

Δήλωση του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου έφερε ανακούφιση στην αγορά και έδειξε ξεκάθαρα την επιλογή του ελληνικού λαού για το σχηματισμό μιας ισχυρής και πολυκομματικής κυβέρνησης που θα αποτελείται από τους καλύτερους των καλύτερων.
Συγχαίρουμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τις δηλώσεις ενότητας και τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι ευθύνες που φέρουν απέναντι στον ελληνικό λαό είναι τεράστιες.

Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς: "Ανοικτή Οθόνη για ανοικτά μυαλά"

Φίλες και φίλοι, η κινηματογραφική λέσχη κιλκίς "ανοικτή οθόνη" δεν ησυχάζει ούτε και μέσα στο καλοκαίρι κι επομένως έχουμε και λέμε!!!
- 5,26 και 27 ιούνη προβολές θέρους μονάχα για σινεφίλ στο μπαρ Ερωδιός στον πεζόδρομο της Καλούδη καθημερινά στις 21.30 με γενικό θέμα του αφιερώματος : "του έρωτα, της μοναξιάς και της λεπίδας..."
- 6,7 και 8 Ιούλη κινηματογραφική παρέμβαση στο 1ο φεστιβάλ οικολογίας, αλληλεγγύης και αυτο-οργάνωσης στη λίμνη της Δοϊράνης σε συνεργασία με τον Μέτωπο ενάντια στα μεταλλεία, την Οκο-κοινωνική Δράση και τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δροσάτου. κάθε ημέρα διαφορετική ταινία-παρέμβαση...
- 31 Αυγούστου, 1 και 2 σεπτέμβρη αφιέρωμα στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο Δ. Ζωηρός στο σύγχρονο ελληνικό ανεξάρτητο κινηματογράφο σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς

Επισκόπηση γερμανικού τύπου: «Το βάσανο μετά την ψήφο»

Πηγή: Deutsche Welle
Το κλίμα ανησυχίας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετά την επικράτηση της ΝΔ στις ελληνικές εκλογές παραμένει. Οι αρθρογράφοι εκφράζουν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας των Ελλήνων. Η Frankfurter Allgemeine Zeitung εκτιμά ότι μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα το πολιτικό τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, υπογραμμίζοντας το γεγονός της μεγάλης ενίσχυσης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ. Η εφημερίδα σχολιάζει: «…Το ελληνικό δράμα δεν έχει τελειώσει, ούτε έχει ξεκαθαρίσει. ΟΙ Έλληνες θέλουν μεν να διατηρήσουν το ευρώ, ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν άδικες τις προϋποθέσεις που θέτει η λήψη πρόσθετης βοήθειας. Βλέπουν τους εαυτούς τους σαν θύματα καταστροφικών μηχανορραφιών όχι της διεφθαρμένης τους ελίτ, αλλά του χεριού των Βρυξελλών και φυσικά του Βερολίνου».

Ευχαριστήριο Ειρήνης Αγαθοπούλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν, εμπιστεύτηκαν ένα κατά τα άλλα δύσκολο και ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα το οποίο πολλοί θεωρούσαν «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά όλοι ξέρουν ότι θα ήταν μια ευκαιρία για νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο μόνος σύμμαχος που είχαμε εμείς σε αυτή τη μάχη ήταν ο λαός, ενώ από την άλλη πλευρά είδαμε να παρατάσσονται απέναντί μας ολόκληρες στρατιές Ευρωπαίων πολιτικών, διεθνών μέσων ενημέρωσης, αλλά και εγχώριων «υπερασπιστών» του μέχρι τώρα σάπιου συστήματος που παίρνει από τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους.

Σε εξέλιξη έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την σύλληψη δραστών απόπειρας ληστείας τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ροδολίβος Σερρών

Ένας από τους δράστες πυροβόλησε με καλάσνικοφ κατά των υπηρεσιακών οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (18.06.2012) το πρωί, στο Ροδολίβος Σερρών, αποπειράθηκαν να ληστέψουν τραπεζικό υποκατάστημα, ενώ ένας από τους δράστες πυροβόλησε κατά οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών. Ειδικότερα, τρεις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες και κινούνταν με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τραπεζικό υποκατάστημα που ήταν κλειστό και αφού έθραυσαν υαλοπίνακα με την χρήση βαριοπούλας, εισήλθαν εντός χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα και αποχώρησαν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό δύο φορές.

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για την παραχώρηση του σχολικού κτιρίου της Ξηρόβρυσης. Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη θα λειτουργήσουν προστατευμένα παραγωγικά εργαστήρια όπως εργαστήρι φυτικής παραγωγής κ.α. Ο χώρος θα διατίθεται προς όλους τους Φορείς Ειδικής Αγωγής για παρόμοιες δραστηριότητες. Τα εργαστήρια αυτά αποσκοπούν στην «εργασιοθεραπεία», δηλαδή τη θεραπεία – αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπεριφορών δια μέσου της εργασίας. Επιπρόσθετα, με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος Κιλκίς συμβάλλει στην προσπάθεια του Συλλόγου για τη δημιουργική απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία αλλά και την ανάπτυξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Με νεανική όμάδα στο πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων. Με δέκα αθλητές-αθλήτριες συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο των Σερρών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες δύο αθλητές στα 400 μ με εμπόδια,έναν αθλητή στα 2000 μ στήπλ, μια αθλήτρια στον ακοντισμό , μια στα 100 μ και δύο ομάδες στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 στα αγόρια και στα κορίτσια. Μπορεί οι συγκυρίες να το έφεραν έτσι φέτος που το τμήμα στίβου να μην μπορεί να διεκδικήσει ρόλο πρωταγωνιστή όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια , ωστόσο προσδοκίες για αξιόλογες εμφανίσεις υπάρχουν και είναι βέβαιο πως όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν να διακριθούν.

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη, Χ. Γκουντενούδη

Στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, οι οποίοι έφεραν σε πέρας το έργο συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, εκφράζω δημόσια τα συγχαρητήρια μου. Στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου η όλη η διαδικασία -εκτός από την υποδοχή και συγκέντρωση των αποτελεσμάτων- περιελάμβανε και την προώθηση (αποστολή φαξ) προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ενέργεια στην οποία οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας "Το Πάικο"

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο», κάνει γνωστό στα μέλη του, ότι λόγω των Εορταστικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι πρώην Δήμοι Γουμένισσας και Ευρωπού προς τιμήν των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που γίνονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Στάθη του πρώην Δήμου Γουμένισσας, και Αγίου Πέτρου του πρώην Δήμου Ευρωπού, στις οποίες ο Κυνηγετικός Σύλλογος συμμετέχει με Σκοπευτικούς Αγώνες που έχουν ως κάτωθι:

Αναποτελεσματικότητα vs μη ρεαλιστικών στόχων

Του Δημήτρη Μάρδα
Αν. καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Ίσως για πρώτη φορά μετά το 1974 ήμασταν, ως ψηφοφόροι, τόσο μπερδεμένοι στις επιλογές μας. Ένα πλήθος εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων ερμηνεύουν το παζλ της απόφασης για τη ψήφο που δώσαμε όλοι μας –όσοι τουλάχιστον ψηφίσαμε– στις 17 Ιουνίου.
Αναλυτικότερα, ως προς τους εσωτερικούς παράγοντες, η περίοδος μετά το 2004 έδειξε, με ιδιαίτερα εμφανή τρόπο ένα γεγονός: τον εκπληκτικό βαθμό αναποτελεσματικότητας που διέκρινε το σύνολο –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων– των βαρόνων της πολιτικής των δυο μεγάλων κομμάτων της εξουσίας. Το χαρακτηριστικό αυτό καθρεπτίστηκε στις ακατάλληλες πολιτικές της περιόδου που εφαρμόστηκαν.

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Πολύπετρο


Μεγάλη εμφάνιση του Γ.Σ. Μανδρών στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυνακικών

Το Σάββατο 09-06-12 και την Κυριακή 10-06-12 έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα (Α – Γ ). Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ κατέβασε στους αγώνες 10 αθλητές από τους οποίους κατάφεραν να βαθμολογηθούν οι οχτώ και κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια. Εντυπωσίασε η αθλήτρια Δήμητρα Ζώτου κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ ( 51,75μ. ) στη σφυροβολία κατακτώντας την 3η θέση παρότι ανήκει ακόμη στην κατηγορία κορασίδων.  Μετά από απουσία ένα και πλέον χρόνο από τους αγώνες ο Ιωάννης Βογιατζής απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγάλο του ταλέντο στην σφύρα και με επίδοση 48,48μ. κατέκτησε την 3η θέση.  Αξίζει να σημειωθεί και η μεγάλη επίδοση του Αλέξανδρου Αβραμίδη που μετά από απουσία δυο ετών κατάφερε να ρίξει την σφύρα στα 48,47μ.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ευχαριστήρια δήλωση Γεωργαντά

Εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία και της έδωσαν με την ψήφο τους την εντολή να οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια και κοινωνική ευαισθησία στην έξοδο από την κρίση με ταυτόχρονη διασφάλιση της ευρωπαϊκής μας πορείας. Η εντολή των πολιτών του νομού για ασφάλεια, ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία αποτελεί την κυβερνητική πυξίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Ευχαριστώ θερμά όλους τους Κιλκισιώτες και δεσμεύομαι ότι ως αντιπρόσωπος τους στη Βουλή θα πολιτευθώ με αποκλειστικό γνώμονα το δικό τους συμφέρον και τη δική τους εντολή. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς για τον επίμονο και επίπονο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για την αποδοχή των ιδεών και της πολιτικής μας πρότασης από το εκλογικό σώμα.

Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνει, σύμφωνα με την υπ΄αρ. πρωτ. Υ1/Γ.Π.οικ. 64863/07-06-2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τα κάτωθι προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα:
- Αποφυγή έκθεσης στο ηλιακό φως. Αναζήτηση σκιερών και δροσερών Μερών. Προτίμηση στα ανοικτόχρωμα και ελαφρά ρούχα με ανοικτό λαιμό, κάλυψη κεφαλής (χρησιμοποίηση καπέλου, ομπρέλας κ. λ. π.).
- Αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας, ιδιαίτερα σε μέρη που συνυπάρχουν υψηλή θερμοκρασία με υγρασία, καθώς και κάτω από τον ήλιο.
- Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, όπως:
* Πρόσληψη άφθονων υγρών, κατά προτίμηση νερού και φυσικών χυμών.
* Αποφυγή των οινοπνευματωδών ποτών.

Πανελλαδικές: Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών

Μέχρι την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους στην ιστοσελίδα exams.minedu.gov.gr.
Αρχίζει σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων από τους μαθητές που διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κατάθεση των μηχανογραφικών γίνεται ηλεκτρονικά και από τη στιγμή που θα κατατεθούν, δε μπορούν να διορθωθούν.
Για την κατάθεση του μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ήδη προμηθευτεί από τα λύκειά τους το password αλλά και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν να επεξεργαστούν το ΜΔ. Οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε στα σχολεία για να πάρουν τον κωδικό έως τις 22 Ιουνίου.

Σάββας Τσιτουρίδης: «Θα πράξω το καθήκον μου»

Ευχαριστώ αυτούς που έδειξαν εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος. Και οι ευθύνες της νέας κυβέρνησης μεγάλες. Σε ότι με αφορά, σεβόμενος την ετυμηγορία, τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις προσδοκίες των πολιτών, θα πράξω το καθήκον μου.

Τίτλοι εφημερίδων Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Μετά την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας – Ώρα ευθύνης – Κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη·Σαμαράς: «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας τώρα» - Τσίπρας: Απειλές για κινηματική αντιπολίτευση – Γιούρογρκουπ – Πράσινο φως για ανάπτυξη·Οι 5 καυτοί φάκελοι – Ρευστότητα, χαράτσια, Μισθοί, Συντάξεις, Ανεργία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ουφ! Νίκη ΝΔ. –ΟΙ κινήσεις Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας·Όπλο στα χέρια της Ελλάδας (για επαναδιαπραγμάτευση) το υψηλό ποσοστό που απέσπασε το κόμμα Τσίπρα – Η πρώτη «γλυκιά» γεύση από το Eurogroup: Ήδη μιλούν για χαλάρωση της λιτότητας!·Κραδασμοί σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Εξαφανίζονται από τον χάρτη , Καρατζαφέρης, Μάνος, Τζήμερος και Οικολόγοι

Στις 10 σήμερα το πρωί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών για την εκκίνηση των διερευνητικών εντολών

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα ανακοινώσει ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, γεγονός που θα δώσει το έναυσμα για την διαδικασία της πρώτης διερευνητικής εντολής από τον Κάρολο Παπουλια στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Στις 11:30, ο πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει επίσημα για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 για την Ελληνική Επικράτεια


Τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 για τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 για το νομό Κιλκίς


Ίδιοι οι βουλευτές του ν. Κιλκίς, ανακατατάξεις στα ποσοστά των κομμάτων



Τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στο νομό Κιλκίς:
ΝΔ 36,12%
ΣΥΡΙΖΑ 19,02%
ΠΑΣΟΚ 14,29%
Χρυσή Αυγή 7,79%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,13%
ΚΚΕ 5,40%
ΔΗΜ.ΑΡ. 4,67%
ΛΑΟΣ 1,86%


Δήλωση Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ελληνίδες, Έλληνες,
Πριν από ενάμιση μήνα ξεκινήσαμε μαζί ένα δύσκολο μα συναρπαστικό ταξίδι, για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του Ελληνικού λαού.
Για να βάλουμε τέλος στα μνημόνια της λιτότητας και της φτωχοποίησης.
Για να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα, να βάλουμε φρένο στην πορεία της Ευρώπης προς τη καταστροφή και τη διάλυση. Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με πείσμα και με αυταπάρνηση, κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, διαστρέβλωσης και ψυχολογικής τρομοκρατίας.Είχαμε απέναντι μας μία ανίερη συμμαχία των δυνάμεων του χθες, μία ανίερη συμμαχία δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας, που έκανε ότι μπορούσε για να ανακόψει το πόθο του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ζωή με αξιοπρέπεια.