Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δημήτρης Αϊδινίδης στη θέση του Γιώργου Συμπιλίδη


Την θέση του παραιτηθέντος υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Συμπιλίδη φαίνεται ότι καταλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος Δοϊράνης και υποψήφιος στις περασμένες εκλογές με τον ΛΑΟΣ στην Θεσσαλονίκη Δημήτρης Αϊδινίδης, ο οποίος και είχε εκδηλώσει αρχικά το ενδιαφέρον του για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς.

"Ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο" δηλώνει ο Συμπιλίδης για τον Κ. Μητσοτάκη

Την αντίδραση του Γ. Συμπιλίδη προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Συμπιλίδης απευθυνόμενος στον υιό Μητσοτάκη δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: " Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού".

Συμπληρώνεται η πεντάδα του ΛΑΟΣ στο νομό Κιλκίς


Ο Φλουρίδης Στέφανος, ελεύθερος επαγγελματίας από την Ξυλοκερατιά, θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο νομό Κιλκίς, μετά από τους Αριστείδη Πέντζη, Παν. Αποστολίδη και Αικατερίνη- Δήμητρα Γιαννακοπούλου. Αναμένεται και ο πέμπτος από ώρα σε ώρα προκειμένου να συμπληρωθεί η πεντάδα.

Πολιτική ομιλία Γεωργαντά στο Κιλκίς


Πολιτική ομιλία Γεωργαντά στο Πολύκαστρο


Παραιτήθηκε της υποψηφιότητάς του ο Γ. Συμπιλίδης

Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του στο Κιλκίς ανακοίνωσε ο Γιώργος Συμπιλίδης, διευκρινίζοντας πάντως ότι παραμένει στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται ότι η συμπερίληψη του κ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ, με αποτέλεσμα σήμερα ο υποψήφιος στο νομό Κιλκίς να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη.
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.

Σήμερα ο χορός Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας «Διγενής Ακρίτας»

Το διοικητικό συμβούλιο της νεολαίας του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας «Διγενής Ακρίτας» σας προσκαλεί στον χορό που διοργανώνει την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, στο κτίριο του συλλόγου, στην Ποντοηράκλεια.
Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ.
Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς από τον Πόντο.

Δήλωση Σαμαρά για Συμπιλίδη


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

Ο Κυριάκος Μακαρονίδης υποψήφιος με τη Δράση στο Κιλκίς

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Μακαρονίδης, γιος της Κιλκισιώτισας Ευμορφίας Ψωμιάδη και του Δημητρίου Μακαρονίδη, είναι ο υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΡΑΣΗ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο νομό Κιλκίς.
Ο Κυριάκος αποχώρησε σχετικά νωρίς από τη Σχολή Ευελπίδων για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία στο χώρο των Επιστημών και των νέων Τεχνολογιών. Με σπουδές Ηλεκτρονικού Μηχανικού και εξειδίκευση στους Η/Υ ασχολήθηκε στη συνέχεια με το ρεπορταζ και την αρθρογραφία στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Έναν χώρο που υπηρετεί πάνω από 25 χρόνια. Η ποιότητα των ανθρώπων που μετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΡΑΣΗΣ και φυσικά το πρόγραμμα του κόμματος στάθηκαν αφορμή για την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές. Ο άξονας των τριών «Π»της ΔΡΑΣΗΣ, δηλαδή ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον και η Παιδεία αποτέλεσε το σημαντικό κίνητρο για την ασχολία του με τα κοινά του τόπου.

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που έλαβαν χώρα την 29.03.2012 και 06.04.2012 αντίστοιχα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών υπηκόων Βουλγαρίας 17, 30 και 31 ετών, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστιδες των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση ιχνών και πειστηρίων.

Σύλληψη δύο ατόμων για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας οινοπνευματωδών ποτών συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις χθες (19.04.2012), από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 51 ετών και ένας ημεδαπός 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί λαθρεμπορίας».

218 δις έχει ξοδέψει η Ελλάδα για εξοπλισμούς από το 1974

Παρέμβαση γύρω από το ζήτημα των εξοπλιστικών/αμυντικών δαπανών στην Ελλάδα έκανε ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με αφορμή την παγκόσμια μέρα μείωσης των εξοπλισμών. Τα στοιχεία εντυπωσιακά, αλλά η παρέμβαση θα ήταν ολοκληρωμένη αν ο Έλληνας ευρωβουλευτής έκανε έστω μια αναφορά στη φρενίτιδα εξοπλισμών της Τουρκίας η οποία δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Οι προθεσμίες στο δρόμο προς τις κάλπες της 6ης Μαΐου

Οι κυριότερες προθεσμίες, που αφορούν στη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, όπως η ανακήρυξη των συνδυασμών, ο καθορισμός των εκλογικών τμημάτων και των εφορευτικών επιτροπών, καθώς και αρκετών ακόμη σημαντικών αποφάσεων και διαδικασιών, για όσους εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι κυριότερες προθεσμίες είναι:

Χιλιάδες άνθρωποι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο, η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου, που πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία 64 ετών. Από το πρωί, άτομα κάθε ηλικίας περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, που είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου.  Κοντά του για τελευταία φορά, η αγαπημένη του σύζυγος Βένια, οι δυο κόρες του Αναστασία και Μυρσίνη και η αδελφή του.

Τίτλοι εφημερίδων Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Αποκλειστικό –Στην Πλατεία Αμερικής… - 150 οικογένειες κινδυνεύουν να καταπλακωθούν! – Τεχνική εταιρεία κατέσκαψε όμορο οικόπεδο αφήνοντας ακάλυπτα τα θεμέλια 6 πολυκατοικιών και εξαφανίστηκε!·Άρχισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Αντώνης Σαμαράς – Σε Γιάννενα και Άρτα σήμερα, στη Θήβα αύριο ·Τι απαγορεύεται στους υποψήφιους βουλευτές – Χωρίς αφίσες και πανό..
ΑΥΓΗ ·Όχι θηλιά στον λαό για τα χρέη των Τραπεζών – Να παγώσει η ανακεφαλαιοποίηση μέχρι τις εκλογές ζητεί ο Αλ. Τσίπρας με επιστολή του στον Λ. Παπαδήμο·Βενιζέλος – Εγώ ή το χάος!·Καλαμάτα – Αλ. Τσίπρας: Η ώρα της Αριστεράς