Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Προβολή της ταινίεας Ernesto *CHE" Guevara

φίλες και φίλοι ούτε το πάσχα δεν καθόμαστε φρόνιμοι...
.για πρώτη φορά οργανώνουμε μαζί με τους φίλους από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μια πρβολή που θα συνοδεύεται από συντροφικό μπουφέ, ερχόμαστε όλοι, φέρνουμε μαζί και ένα τυρί ή κρασί ή μια πίτα ή οτιδήποτε θέλει ο καθένας και βλέπουμε ταινία για τον ΤΣΕ μαζί με συνοδεία ...αχλαδιού, τυριού και οίνου!!!! ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...φίλες και φίλοι όλοι τη μέρα της επαιτείου του πραξικοπήματος (21/4) στο συνεδριακό για ένα άλλο σινεμά με μια άλλη δράση, ακολουθεί πλήρες δελτίο τύπου και αφίσα συνημμένη
Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς «Ανοιχτή Οθόνη» και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Κιλκίς διοργανώνουν την προβολή της ταινίας Ernesto “CHE” Guevara το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Με... άλλον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Με... άλλον, αρκετά ανεβασμένο αέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα Τετάρτη 18 Απριλίου η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Η πολιτική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, παρουσία πολλών συντοπιτών μας, καθώς και του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή που πολιτεύεται πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ, του Τάσου Κουράκη Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Βίτσα Γραμματέα ΚΠΕ Συνασπισμού.


Ευχαριστήριο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ. κ. Εμμανουήλ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ μαζί με τις εγκάρδιες πατρικές ευχές του για τις Αναστάσιμες Ημέρες, εξέφρασε και τις θερμές του ευχαριστίες προς τους όλους όσοι βοηθούν και συμπαρίστανται στο φιλανθρωπικό αλλά και στο εν γένει έργο της Μητροπόλεως και ειδικά για την προσφορά τους στα συσσίτια της αγάπης της Μητροπόλεως που πραγματοποιούνται με την συμμετοχή όλων των ενοριών της πόλεως και στεγάζονται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία). Προτρέπει δε όλους όσοι προτίθενται να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο (συσσίτια, τράπεζα αγάπης) να το γνωστοποιούν στο Γενικό Φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως και να παίρνουν πάντοτε την σχετική απόδειξη (υπεύθυνος: Χαρίτωνας Αναστασιάδης, 23410 22248).

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Εκτάκτως συνεδριάζει την Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για να εξετάζει τα θέματα που προκύπτουν σχετικά με την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ. Συγκεκριμένα, το ΔΣ θα επικαιροποιήσει τις θέσεις του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τις οποίες και θα παρουσιάσει στην ΚΕΔΕ, κατά την έκτακτη διαδικασία της 24ης Απριλίου. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ (Εμπορικό Κέντρο Limani Center, 26ης Οκτωβρίου 43, Θεσσαλονίκη), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα (www.pedkm.gr ).

Πολιτική τηλεοπτική συζήτηση με υποψήφιους βουλευτές του νομού Κιλκίς



Πολιτική συζήτηση με υποψήφιους βουλευτές κομμάτων του νομού Κιλκίς θα διεξαχθεί αύριο το πρωί Πέμπτη 19 Απριλίου, στις 9 το πρωί στο ΤV100. Οι υποψήφιοι θα προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ καθώς και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων " τους οποίους θα εκπροσωπήσει ο Παναγιώτης Λαπατίνας. Θα 'χει ενδιαφέρον...

Συνελήφθη 48χρονος για μη απόδοση Φ.Π.Α.

Συνελήφθη σήμερα (18.04.2012) το πρωί στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός 48 ετών, ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας επίπλων, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το οικονομικό έτος 2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 84.876 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (18.04.2012) και ώρα 09:10΄, στο 28ο χλμ της Ε.Ο. Λευκώνα – Προμαχώνα Σερρών (ύψος διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου), σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 61χρονου οδηγού, το θανάσιμο τραυματισμό μίας 56χρονης επιβάτιδας και το σοβαρό τραυματισμό μίας 56χρονης επιβάτιδας του ενός εκ των δύο οχημάτων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Η υποψηφιότητα Συμπιλίδη σηματοδοτεί τη μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά»

"Ο κ. Συμπιλίδης είναι ο μοιραίος άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993. Το αποτέλεσμα ήταν να επανέλθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και να μην ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ.

Ανακοινώθηκε η πεντάδα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στο νομό Κιλκίς

Ανακοινώθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου η πεντάδα που θα απαρτίσει τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Κιλκίς. Πρόκειται για τους: Γιαντση Άννα-Μαρία - δασολόγος, Δεμερτσίδης Κωνσταντίνος -επιχειρηματίας, Λαπατίνας Παναγιώτης- δικαστικός υπάλληλος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος -μηχανικός γεωργικών ανελκυστήρων και Στεφανίδου Αλεξάνδρα -αρχιτέκτονας.

Κλείσιμο του Νοσοκομείου Κιλκίς από τις 15 Μαΐου προαναγγέλλει η ΕΝΙΚ!


Αντικειμενικό πρόβλημα κάλυψης των εφημεριών κατά το δεύτερο 15θήμερο εκάστου μηνός αντιμετωπίζουν πλέον όλες οι κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου Κιλκίς λόγω έλλειψης προσωπικού. Και ακριβώς για να αντιμετωπίσει τούτο το σοβαρό πρόβλημα, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (ΕΝΙΚ) στην τελευταία της Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί: “Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας και όλος ο κόσμος ότι το νοσοκομείο δεν θα μπορεί να λειτουργεί για ολόκληρο το μήνα και ότι θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές από την ανάλγητη, σαφέστατα ταξική και αντιλαϊκή, δολοφονική πολιτική λιτότητας των δυνάμεων κατοχής της χώρας.
Δεύτερον, να φροντίσουμε να αδειάσουμε εντελώς το νοσοκομείο από νοσηλευμένους και να μην γίνει καμιά εισαγωγή που θα προϋποθέτει νοσηλεία πέραν της 15ης Μαΐου”.

Θανάσιμος τραυματισμός 52χρονου στην Πέλλα

Χθες (17.04.2012) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Ξιφιανής Πέλλας, 52χρονος ημεδαπός, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες με γεωργικό ελκυστήρα, ανετράπη το όχημα και καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.  Ο θανών ανασύρθηκε από συγχωριανούς και με ασθενοφόρο διεκομίσθη σε νοσοκομείο.  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή δημόσιου υλικού στην Ημαθία

Συνελήφθησαν χθες (17.04.2012) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 43 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Συγκεκριμένα, στον Κόμβο Κουλούρας Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν από τους Αστυνομικούς οι προαναφερόμενοι μεταφέρουν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες συνολικά δεκαέξι (16) μεταλλικές ράβδους μήκους περίπου (3) μέτρων και πλάτους (25) εκατοστών.

«Δέματα αγάπης» στο δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας και η Δημοτική Ενότητα Ευρωπού, συνεχίζοντας την καθημερινή προσπάθεια προσφοράς στους Δημότες, αποφάσισε να διαθέσει «Δέματα αγάπης» με καθημερινά είδη ανάγκης, ως μια μικρή βοήθεια για τις ημέρες του Πάσχα. Συνολικά μοιράστηκαν 42 δέματα στην Δημοτική Ενότητα Ευρωπού με προϊόντα που εξασφαλίστηκαν από την ανιδιοτελή προσφορά επιχειρήσεων. 

Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 22,3%, ΠΑΣΟΚ 17,8% - Τρίτος με 9,9% ο Καμμένος

Νέα συρρίκνωση του δικομματισμού καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μονάδες, στην πρόθεση ψήφου, αλλά μαζί μόλις που ξεπερνούν το 30%, ενώ στην εκτίμηση ψήφου στη νέα Βουλή μπαίνουν 10 κόμματα! Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χτες στην εκπομπή «Διέξοδος» του Alpha, η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 17,1%, ενώ το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 13%.

Ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω έναρξης της θερινής περιόδου

Η Δ.Π.Υ. Ν. Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες του Ν. Κιλκίς, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου, επισημαίνει τα κάτωθι:
Σύμφωνα με την 9η /2000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ (ΦΕΚ Β/1459/30 – 11 – 2000), κατ’ εξουσιοδότηση της οποίας εκδόθηκε η 4η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ της Π.Δ.Π.Υ.ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που αφορά τον κανονισμό ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις στο Νομό Κιλκίς, καθορίζοντας εκτός των άλλων, τα χρονικά όρια για την χρήση πυρός στα δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις:

Τίτλοι εφημερίδων Τετάρτη 8 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·»Λύστε μου τα χέρια για να κυβερνήσω»! – Αυτοδυναμία ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι – Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικεφαλής της 18μελούς Εκλογικής Επιτροπής ·Οι «βόμβες» Τσοχατζόπουλου διαλύουν το ΠΑΣΟΚ- Απελπισμένες οι προσπάθειες Βενιζέλου·Σε όσους συμμετείχαν σε επιτροπές του Δημοσίου εδώ και 20 χρόνια… - Σαρωτικός έλεγχος στις περιουσίες τους!
ΑΥΓΗ ·ΠΑΣΟΚ – Ν. Δ. το σκάνδαλο – Κορυφή του παγόβουνου του διεφθαρμένου δικομματισμού η υπόθεση με τις μίζες των εξοπλισμών·Αλέξης Τσίπρας στα Γρεβενά: - Ζητάμε ψήφο διακυβέρνησης όχι διαμαρτυρίας·ΔΝΤ: Πολυετής περίοδος λιτότητας για την Ελλάδα

Φτάνει πια. Φτάνει με το κουτόχορτο…

Του Γιώργου Κάπα 
Έκπληξη και οργή προκαλούν οι τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., βάσει των οποίων το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού πλέον θα ανέρχεται στις 650 χιλ. ευρώ!!! Από τις 450 χιλ. που ήδη ήταν. Βλέπετε η οικονομική κρίση στην περίπτωση αυτή έχει αντίστροφες συνέπειες. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, την στιγμή που ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους, η οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών έχει αγγίξει την εξαθλίωση, μισθοί και συντάξεις, σου φτάνουν μόνο για να βγάλεις τον 15θήμερο, νέοι και νέες πτυχιούχοι μεταναστεύουν όχι για ένα καλύτερο αύριο όπως τα παλιά τα χρόνια, αλλά πλέον για λόγους επιβίωσης μιας και η ανεργία έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα, είναι ανάγκη για μια καλή εμφάνιση της εθνικής στο ερχόμενο EURO 2012 να δαπανηθούν τόσα πολλά χρήματα;