Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Δυο νέα παιδιά, 34 και 33 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Δυο νέα παιδιά, 34 και 33 ετών, έχασαν τη ζωή τους λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στη διασταύρωση του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice νεκροί είναι οι Ιωάννης Παπανίκος και Ευάγγελος Τρικάλης...
Το αυτοκίνητο μάρκας Rover ερχόταν με ταχύτητα από τον περιφερειακό Πύλης με κατεύθυνση τα Τρίκαλα, όταν ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού και καρφώθηκε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ κόβοντάς τη στη μέση!!!...

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά

"Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε σήμερα στο Αιγάλεω τη σύνοψη της πολιτικής του γραμμής. Αλαζονεία, παντελής απουσία αυτοκριτικής, δημαγωγικές υποσχέσεις με μισόλογα για να μη φανεί ότι αυτές προσκρούουν σε όσα ο ίδιος υπέγραψε και ψήφισε, αόριστες αναφορές σε «ισοδύναμα» δημοσιονομικά μέτρα που είναι επανάληψη αυτών που έλεγε ο κ. Καραμανλής το 2009. Ο κ. Σαμαράς με απίστευτο πολιτικό θράσος παρουσίασε ως βασικό του επίτευγμα τη μείωση του δημοσίου χρέους και του ετήσιου κόστους εξυπηρέτησής του, δηλαδή αυτό που πέτυχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Η γραμμή του κ. Σαμαρά τροφοδοτεί δυστυχώς τις τυφλές πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού και προτείνουν ως στρατηγική της χώρας την σύγκρουσή της με το αδιέξοδο."

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω

Φίλες και φίλοι,
Είμαι συγκλονισμένος απ’ αυτόν τον απίστευτο κόσμο.
Εγώ ήλθα να σας δώσω μήνυμα νίκης. Και μου το δίνετε πρώτοι εσείς!
Αυτός είναι ο κόσμος της παράταξής μας. Αυτή είναι η νεολαία μας.
Όρθιοι! Μπροστά!
Για να ξαναφτιάξουμε μαζί την Ελλάδα – γιατί η Ελλάδα θα τα καταφέρει!
Αυτό είναι το μήνυμά μας. Αλλά αυτό είναι και το μεγάλο μας χρέος.
6 Μαΐου, οι εκλογές έρχονται. Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι.
Εμείς δεν φοβόμαστε το λαό. Άλλοι κρύβονται…

Το βίντεο της άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ


Η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ που παρακολούθησε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ σε βίντεο. Η άσκηση πήγε καλά και είχε αρκετά εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Τα πιο ενδιαφέροντα από τα σενάρια στα οποία συμμετείχαν και οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ συμπεριλαμβάνονται στο οκτάλεπτο βίντεο.

Σαμαράς: Όχι σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ-Εκλογές στις 6 Μαϊου

Από το Αιγάλεω ξεκίνησε τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις η Νέα Δημοκρατία με ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές εάν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ , επιτέθηκε και στον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ υποστήριξε οτι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαϊου. «Θα προχωρήσουμε σε χρονοδιάγραμμα για τη μείωση των φόρων.Σας είπα με λίγα λόγια τι θέλουμε να κάνουμε, και τώρα σας ρωτώ: Τι απ’ όλα αυτά μπορώ να κάνω μαζί με το ΠΑΣΟΚ»

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χ. Γκουντενούδη για το Πάσχα

Στην Εθνική προσπάθεια για την αλλαγή της σημερινής ζοφερής κατάστασης, η δύναμη της Πίστης είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος. 

Όπως η Ανάσταση του Θεανθρώπου ήλθε μετά τα φοβερά Πάθη, έτσι και η ανάσταση της πατρίδας μας θα προκύψει σύντομα μετά τη μεγάλη δοκιμασία και την επίπονη συλλογική μας προσπάθεια. 



Σε όλους τους συμπατριώτες μας ευχόμαστε δύναμη για την καθημερινή δοκιμασία
και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

Χρήστος Γκουντενούδης
Αντιπεριφερειάρχης 

Παύλος Θωμαΐδης
Ανδρέας Βεργίδης 
Χρήστος Ανθρακίδης 
Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου


Οριστικά στις 6 Μαΐου η διεξαγωγή των εκλογών

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η προσφυγή στις κάλπες την 6η Μαΐου, παρά τα περί του αντιθέτου σενάρια που κυκλοφόρησαν μετ’ επιτάσεως τις τελευταίες ημέρες. «Πάμε για τις 6», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, σε σχετική συζήτηση που είχε με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι τον συνόδευαν στην επίσκεψή του στη Λευκωσία. Την 6η Μαΐου υπέδειξε, μιλώντας χθες στη Βουλή, και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης. «Αν δεν είναι 6, θα είναι λίγο αργότερα. Εν πάση περιπτώσει, Κυριακή κοντή γιορτή», είπε.

«Ύστατο χαίρε» στον 77χρονο αυτόχειρα

Από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών απεύθηναν σήμερα το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι του 77χρονου συνταξιούχου, Δημήτρη Χριστούλα, που αυτοκτόνησε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με δική του επιθυμία, η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.  Ο 77χρονος ήταν άνθρωπος που μετείχε στα κοινά, έντονα πολιτικοποιημένος στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, αλλά και οργισμένος με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Σε απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μέχρι τη Μ.Παρασκευή

Σε απεργία πείνας κατέρχονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από σήμερα, Σάββατο έως τη Μεγάλη Παρασκευή κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ομοσπονδίας τους, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη από την Πολιτεία και άκαρπο διάλογο με το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η απεργία πείνας θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στον Κορυδαλλό (Σολωμού 2), ενώ μετά τη Δευτέρα του Πάσχα θα εξετάσει η διοίκηση της Ομοσπονδίας άλλους τρόπους κινητοποιήσεων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη χθες (06.04.2012) το βράδυ, στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 75 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε περίπτερο ιδιοκτησίας του 75χρονου, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4.367) κροτίδες διαφόρων τύπων και (10) παιδικά αθύρματα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Αξιούπολη

Χθες (06.04.2012) το βράδυ, στο 7ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αξιούπολης Ευρωπού Κιλκίς, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 73χρονο πεζό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

* Ζητείται πωλητής/τρια. Δείτε ΕΔΩ
* Ζητείται μπάρμαν-σερβιτόρος-παρασκευαστής κοκτέιλ.
 Δείτε ΕΔΩ

Επίσημη η συνεργασία Κουβέλη με πρώην «λοχαγούς» του ΠαΣοΚ. Την Μ. Δευτέρα παρουσιάζονται οι προγραμματικοί άξονες

Πολιτικοί «λοχαγοί» - πρώην ΠΑΣΟΚ, καλλιτέχνες και άνθρωποι της επιστήμης και των γραμμάτων θα έχουν την τιμητική τους στη Δημοκρατική Αριστερά, στην αρχή της Μ. Εβδομάδας . Σε δημόσιες εκδηλώσεις θα γίνει επισημοποίηση νέων συνεργασιών (πασοκογενείς) σε πολιτικό επίπεδο ενώ θα εκφράσουν την εκλογική τους στήριξη στη ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.

3ο Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Αφιέρωμα στις 7 και 8 Απριλίου στο Συνεδριακό του Κιλκίς


Τη Μ.Εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών

Ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών θα καθοριστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, ανέφερε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος από την Κύπρο, λέγοντας πως η ημερομηνία θα αποφασιστεί με την επιστροφή του στην Αθήνα.
«Την απάντηση για το πότε θα γίνουν εκλογές θα τη δώσω όταν επιστρέψω στην Αθήνα την Μεγάλη Εβδομάδα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη συνάντησή του, στη Λευκωσία, με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Πήγε να απατήσει τη γυναίκα του με... τη γυναίκα του!

Ήθελε νέες γνωριμίες ο 40χρονος από χωριό της Εύβοιας αλλά... λογάριαζε χωρίς τη σύζυγό του.
Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook. Οι φίλοι του στην δουλειά κάθε μέρα του έλεγαν ότι έχει ωραίες γυναίκες και έτσι... "τσίμπησε".
Έκανε όμως το λάθος να δώσει το email που ήξερε η γυναίκα του και είχε τους κωδικούς.
Κάπως έτσι, όπως διαβάζουμε στο ΕviaNews, εκείνη έμπαινε στο email και διάβαζε όλα τα μηνύματα του άνδρα της.