Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Νέα μείωση της τακτικής επιχορήγησης των Δήμων – Συνάντηση με Πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών ζητά η ΚΕΔΕ, ενώ δεν αποκλείει και τις κινητοποιήσεις

Η νέα μείωση κατά 15% της τακτικής επιχορήγησης (ΚΑΠ) του μηνός Φεβρουαρίου στους δήμους της χώρας, η ματαίωση (;) της δέσμευσης της Κυβέρνησης να αποδοθούν τα 450 εκ. ευρώ, που από λάθος του ΓΛΚ δεν είχαν αποτυπωθεί στον προϋπολογισμό του 2012, αλλά και η νέα πρόβλεψη στον εφαρμοστικό νόμο του Μνημονίου 2 για την επιπλέον περικοπή 140 εκ. ευρώ των επενδυτικών πόρων των δήμων (ΣΑΤΑ), απασχόλησαν τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, σημαίνοντας ταυτόχρονα «νέο συναγερμό» για την επιβίωση των δήμων της χώρας.

Συνάντηση των Γενικών Γραμματέων Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής και Ισότητας των Φύλων με τις μετανάστριες

Η Γενική Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων πραγματοποίησαν «Ενημερωτική Συνάντηση για θέματα Μετανάστευσης & Φύλου» το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Ομιλία Θόδωρου Παραστατίδη αύριο στο Συνεδριακό

Ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Θόδωρος Παραστατίδης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 6:30 το απόγευμα. 

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF εφήβων-νεανίδων στη Λάρισα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λάρισας στις 9-10-11 Μαρτίου 2012. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 456 αθλητές-ριες με αποτέλεσμα για τον τελικό οι αναμετρήσεις ήταν έως και έξι σε πολλές κατηγορίες. Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do σε τρία τερέν και κανονισμούς διαιτησίας WTF. Δικαίωμα συμμετοχής ηλικιακά είχαν οι γεννηθείς 1995-96-97 και 1998. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι γεν. 1997-98 ανήκουν στους παίδες αλλά έχουν την δυνατότητα συμμετοχής.

Χάρτα δικαιωμάτων των πολιτών και των επιχειρήσεων στις συναλλαγές τους με το δημόσιο

Συνέντευξη Τύπου για τη μεταρρύθμιση στο Δημόσιο και τα δικαιώματα των πολιτών και επιχειρήσεων στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, παραχώρησε το μεσημέρι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, παρουσία των Υφυπουργών Ντίνου Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη. Ο Δημήτρης Ρέππας δήλωσε σχετικά:

Απογραφή συνταξιούχων του Δημοσίου

Από την Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ.), σε συνεργασία με την Ελληνική ΄Ενωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.), τη Διατραπεζικά Σύστήματα Α.Ε. (ΔΙΑΣ ΑΕ) και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών, γίνεται καταγραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου με υποχρεωτική φυσική παρουσία τους στις Τράπεζες από τις οποίες λαμβάνουν τη σύνταξή τους.

Σταύρος Χατζηγεωργιάδης και Νίκος Βογιατζής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Μαρτίου και συμμετείχαν σ΄αυτήν οι εκλέκτορες από το Ν. Κιλκίς, ο Αναπλ. Οικ. επόπτης της ΕΣΕΕ Σταύρος Χατζηγεωργιάδης και ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αξιούπολης Νίκος Βογιατζής. Το σύνολο των συνέδρων που ξεπέρασε τους 350 εκλέκτορες και αντιπροσώπους του εμπορίου από όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας τη φωνή όλων των εμπόρων της χώρας επικέντρωσε στα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται οι εμπορικές επιχειρήσεις εν μέσω μιας επιδεινούμενης πρωτοφανούς κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας, εφιστώντας την προσοχή στον κίνδυνο για εσωτερική παύση πληρωμών.

Εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη Προέδρου ΠΑΣΟΚ στις 18 Μαρτίου 2012

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, να προσέλθουν την Κυριακή στα οργανωμένα εκλογικά κέντρα, σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού, ώστε με την ψήφο τους να ενισχύσουν την νέα ηγεσία του κόμματος. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα τερματιστεί στις 5 το απόγευμα.

Σε εκδήλωση του "Ευκράντη" η Αθανασία Λιάρτση

Η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ Αθανασία Λιάρτση Σταυροπούλου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυκάστρου ‘’Ευκράντη’’ και παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της γυναίκας, την Πέμπτη 8 Μαρτίου. Το ίδιο βράδυ συμμετείχε επίσης και σε ανάλογη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βαλτοτόπι.  Η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου παρέστη και στη γιορτή της γυναίκας που διοργάνωσε ο Πολιστικός Σύλλογος Φανού την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Ενεργοί Πολίτες Αρναίας προς τους "Οικολόγους" του ECO News: "Γι αυτή την μόλυνση πότε θα μιλήσετε;"

"Καταρχήν θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το οικολογικό ενδιαφέρον που δείχνετε μέσα από την εκπομπή σας. Μια εκπομπή που δημιουργήθηκε για να ενισχύει την οικολογική ευαισθησία, να αναδεικνύει τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και να λαμβάνει πρωτοβουλίες για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος. Είδαμε όλα αυτά τα χρόνια να αναδεικνύετε σημαντικά περιβαλλοντικά εγκλήματα στην χώρα μας, όπως του Ασωπού, και να αναλαμβάνετε δράσεις προς την κατεύθυνση της δημοσιοποίησης του προβλήματος αλλά και της αποκατάστασής του.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Μάχη ενάντια στην εφαρμογή εισπρακτικών διατάξεων"

Μετά την επιβολή Φ.Π.Α. 23% στις δικηγορικές υπηρεσίες, την αλματώδη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την επιβολή τέλους επιτηδεύματος και πλήθους άλλων αντισυνταγματικών νομοθετημάτων, ψηφίστηκε ο νόμος 4043/13-2-2012 που αφορά τα έσοδα του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και καταστημάτων κράτησης (η ύπαρξη αυτού του ταμείου ειδικά για το Κιλκίς και τα δικαστικά μέγαρα που έχει ακούγεται ως αστείο!). Μεταξύ άλλων αυξάνεται το κόστος των μεγαρόσημων κατά 500% !!!

Κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας από την ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς σε έκτακτη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τρίτης 13-3-2012 αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας για τις 2 τελευταίες ώρες της Τετάρτης 14-3-2012, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για την συμμετοχή τους στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης του Κιλκίς ενάντια στη λειτουργία μεταλλείων στην περιοχή μας. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι την ίδια ώρα διενεργείται ο διεθνής δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου, στα Κρούσια και Πάϊκο Κιλκίς. Ο διαγωνισμός διεξάγεται χωρίς να ληφθεί υπόψη η εκπεφρασμένη θέση της τοπικής κοινωνίας, που είναι ενάντια στη δημιουργία μεταλλείων στο νομό μας. Με απόφαση επίσης του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα λειτουργήσουν έως τις 12 το μεσημέρι.
Μαζική συμμετοχή, ηχηρό και δυναμικό ΟΧΙ στην καταστροφή του Περιβάλλοντος.

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΙΚΟ: "Χαιρόμαστε"

"Χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για στάση εργασίας στις 12:00 αύριο Τετάρτη 14/3 και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς. Επίσης χαιρόμαστε με την αποψινή ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κιλκίς για κήρυξη 2-ωρης στάσης εργασίας για τον ίδιο λόγο, ώστε να διευκολυνθούν οι εκπ/κοί να παραστούν στη διαμαρτυρία. Το συντονιστικό του ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΙΚΟ θα είναι εκεί και καλεί όσους μπορούν να δώσουν το παρόν."

Γενοκτονία. Δύο χρόνια μετά την αναγνώριση από τη Βουλή της Σουηδίας

Του Φάνη Μαλκίδη
Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη Βουλή της Σουηδίας. Μίας Γενοκτονίας που όταν ολοκληρωνόταν η γενοκτονία των Αρμενίων άρχιζε η διαδικασία εξολόθρευσης των Ελλήνων με τα ίδια μέσα: Μαζική βία, συλλήψεις γυναικών και παιδιών, βίαιοι εξισλαμισμοί, πορείες θανάτου, μαζικές δολοφονίες, διώξεις, εκτοπίσεις.

Δημόσια συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη για την αποθήκη τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Την αποθήκη τροφίμων που δημιούργησε η Ι. Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, για την ανακούφιση των απόρων της Περιφέρειάς της, επισκέφθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Το κλιμάκιο, μετά από το σχετικό έλεγχο, διαπίστωσε ότι στη λειτουργία της αποθήκης τηρούνται στο ακέραιο όλοι οι υγειονομικοί κανόνες. Και αυτό παρά το μεγάλο όγκο των προϊόντων που συγκεντρώνονται διαρκώς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης εξέφρασε την πλήρη ευαρέσκειά του και εκφράζει δημόσια συγχαρητήρια προς την Μητρόπολη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της. Μια πρωτοβουλία που δικαιώνει το σκοπό της ανακουφίζοντας τον πάσχοντα συνάνθρωπο καθημερινά και αποφασιστικά.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για το θάνατο της Δόμνας Σαμίου

Στον αγώνα για την πνευματική και ηθική ανόρθωση της χώρας, ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας πρέπει να είναι και είναι στην πρώτη γραμμή. Γι’ αυτό και απώλειες όπως αυτή της Δόμνας Σαμίου αποτελούν ιδιαίτερο πλήγμα για την Τέχνη και το λαό της πατρίδας μας. Η εκλιπούσα έχει λάβει τη θέση της στο πνευματικό Πάνθεον της πατρίδας μας, όχι ως απαστράπτων αστέρας αλλά ως επίμονος, αθόρυβος και παραγωγικός εργάτης του γνήσιου Λαϊκού μας Πολιτισμού. Για όλους όσοι κατά καιρούς ασχοληθήκαμε μέσα από πολιτιστικούς συλλόγους, με τη διακονία της παράδοσης, η Δόμνα Σαμίου ήταν πολύτιμος και αναντικατάστατος αρωγός. Η μνήμη της θα είναι αιώνια.

Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: ¨Ναι στην παράκαμψη μεσαζόντων"

H Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας / παράρτημα Κιλκίς είχε χαιρετίσει εξαρχής την διάδοση του αυθόρμητου κινήματος παράκαμψης μεσαζόντων σε πωλήσεις αγαθών (κίνημα Κατερίνης). Με την σημερινή ανακοίνωση μας εκφράζουμε την ικανοποίηση και την στήριξη μας στην ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ για την διαφαινόμενη συνεργασία της με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας (γνωστή και ως κίνημα της πατάτας) στον τομέα του αλεύρου.
Η ΕΑΣ Ν. Κιλκίς με την συνεργασία της αυτή αποδεικνύει ότι το συνεταιριστικό κίνημα έχει όλα τα εχέγγυα και τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην αγορά.

Στην ΤΕΧΝΗ ‘‘Η συμμετοχή των Θρακών στην Επανάσταση του 1821’’

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα ‘’Μ. Ανδρόνικος’’ της ΤΕΧΝΗΣ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελευθέριο Χατζόπουλο.  Η χιλιοτραγουδισμένη Θράκη, από τον αρχαίο Έλληνα τραγικό τον Σοφοκλή μέχρι και τη λαϊκή μούσα, έχει να επιδείξει μία πολυσήμαντη και πολυκύμαντη μακραίωνη ιστορία, και προπαντός σημαντικότατη συμμετοχή στους αγώνες του Έθνους. Δυστυχώς όμως, η ιστορία της Θράκης είναι προπαντός αποσιωπημένη και ελάχιστα μνημονευμένη από την Ελληνική ιστοριογραφία, αφού τα σχολικά εγχειρίδια ελάχιστα αναφέρουν. Η καθηγήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιφιγένεια Βαμβακίδου επισημαίνει ότι:

Πολίτες Αριστοτέλη: "Η ¨Οβιδιακή μεταμόρφωση" ενός επιστήμονα"

 ...Και  ύστερα το πέταγμα
προς την "αλήθεια"...;
Στη ζωή μας είναι σύνηθες, πολλοί άνθρωποι να αλλάζουν απόψεις και ιδέες και να μεταπηδούν από τη μια σχολή σκέψης στην ακριβώς απέναντι... Αυτό το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στη χώρα μας και αλίμονο αποτελεί δικαίωμα του καθενός να ανήκει και να υποστηρίζει ότι τον εκφράζει και τον αντιπροσωπεύει.
Πολλές φορές όμως αυτές οι «οβιδιακές μεταμορφώσεις», δημιουργούν ερωτηματικά, ιδίως όταν αφορούν ανθρώπους, που συμμετέχουν σε δράσεις και διατυπώνουν δημόσιο λόγο,που διαμορφώνει αντιλήψεις και καταστάσεις στην καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

«Κάρτα» το επικρατέστερο σενάριο για το αγροτικό πετρέλαιο

Την εφαρμογή του σχεδίου με τη προμήθεια αγροτικού πετρελαίου μέσω κάρτας και με ανώτατο όριο ανά αγροτική εκμετάλλευση εισηγήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda, μελετώντας τα δύο επικρατέστερα σενάρια, το ένα με κάρτα και το άλλο πιο κοντά στο σημερινό σύστημα, θεωρούν ότι το πιο αποτελεσματικό είναι το πρώτο, με δεδομένο ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατνάλωσης για τα καύσιμα των αγροτών.

Διαψεύδει το ΥΕΘΑ τα περί νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με αφορμή σημαντικό αριθμό πρόσφατων δημοσιευμάτων για την ποιότητα των καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και δήθεν αδιαφανείς διαδικασίες προμήθειάς τους, τα οποία δημιουργούν αναίτια εσφαλμένες εντυπώσεις, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτού Αχαΐας κ. Νικόλαου Νικολόπουλου, διευκρίνισε τα εξής :

Πώς διαμορφώνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα την εποχή του Μνημονίου ΙΙ

Τα κατώτατα νόμιμα όρια μισθών και ημερομισθίων, όπως αυτά ισχύουν αναδρομικά από τις 14 Φεβρουαρίου -και υποχωρούν στα 586,08 ευρώ και 26,18 ευρώ αντίστοιχα-, την τσεκουρεμένη αμοιβή των νέων ηλικίας κάτω των 25 ετών (ήτοι 510,95 ευρώ) και τον τρόπο εφαρμογής των αρνητικών για τους εργαζόμενους αλλαγών στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρουν μειώσεις στους κλαδικούς μισθούς ορίζει, μεταξύ άλλων, ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, που εξειδικεύει τις ανατροπές που επιβάλει στην αγορά εργασίας το μνημόνιο ΙΙ.

Έως το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012 η υποβολή υποψηφιοτήτων για θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

"Σας κάνουμε γνωστό ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος για υποβολή υποψηφιοτήτων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς.  Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.

Παρέα με τρουφόσκυλα σε ημερίδα στη Γουμένισσα

Στην όμορφη Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς, μια γραφική κωμόπολη κτισμένη στους πρόποδες του πανέμορφου όρους Πάϊκου, θα ταξιδέψουμε παρέα με τα τρουφόσκυλα μας για την επόμενη ημερίδα μας. Ο παραδοσιακός ξενώνας «Δημοσθένης», σε συνεργασία με την Παυλίνα Κλαδοπούλου (Χημικός ΑΠΘ - ειδικός καλλιέργειας τρούφας - εμπόριο τρούφας) και τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη (τεχνικός σύμβουλος καλλιέργειας τρούφας), αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της γνώσης αλλά και της γεύσης του υπόγειου αυτού θησαυρού!

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς σε διαμαρτυρία για τα μεταλλεία

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, καλεί τους πολίτες του Νομού, να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Κιλκίς. Την ημέρα αυτή διενεργείται ο διεθνής Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης Δημόσιου μεταλλευτικού χώρου, στα Κρούσια και Πάικο Κιλκίς. Ο διαγωνισμός διεξάγεται χωρίς να ληφθεί υπόψη η εκπεφρασμένη θέση της τοπικής κοινωνίας, που είναι ενάντια στη δημιουργία μεταλλείων στο Νομό μας.
Μαζική συμμετοχή,ηχηρό και δυναμικό ΟΧΙ στην καταστροφή του Περιβάλλοντος.

Οι ποινές και προτάσεις της "Πειθαρχικής Επιτροπής" της ΕΠΣ Κιλκίς (10-11 Μαρτίου 2012)

Δείτε 

Δεύτερη παράταση ως 30 Μαρτίου για τη βιολογική γεωργία

Η πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έδινε παράταση ως τις 12 Μαρτίου στο πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας. Σύμφωνα, όμως, με τη νέα απόφαση σε ό,τι αφορά την αριθ. 74/4119/13.01.2012 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» αποφασίζεται νέα παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης από 12.03.2012 σε 30.03.2012.

Κανονικά οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, αλλά με ενισχυμένη περιφρούρηση

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Ωστόσο, προβλέπεται διακριτική ενίσχυση της περιφρούρησης για αποτραπούν έκτροπα και προπηλακισμοί πολιτικών. Αυτό αποφασίστηκε στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί.