Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Κιλτίδη για τα μεταλλεία στο Κιλκίς

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, για το θέμα της προκήρυξης δημόσιου διεθνούς ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης Δημόσιου Μεταλλευτικού χώρου, στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας Νομού Κιλκίς, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, έστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου και ζητά την ανάκληση της προκήρυξης του διαγωνισμού για να διερευνηθεί η συζήτηση για τις περιβαλλοντικές και τις εν γένει επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων.
Προς
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Κύριο Αθανάσιο Παπαγεωργίου

Τσικνοπέμπτη στην ΧΑΜΕΛΕΤΕ


Ψήφισμα Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για τις εξορύξεις στο Κιλκίς

Σχεδόν όλοι οι φορείς και πολίτες του Νομού μας έχουν εκφράσει την άποψή τους πάνω στο θέμα των μεταλλείων και οι περισσότεροι, όπως φαίνεται, είναι αρνητικοί στην έναρξη οποιασδήποτε μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή μας.  Όλο αυτό το διάστημα, με νηφαλιότητα και σύνεση ακούγαμε και τις δύο πλευρές και συγκεντρώναμε πολύτιμες πληροφορίες. Αργήσαμε να εκθέσουμε επίσημα τις θέσεις μας αλλά αυτό έγινε εσκεμμένα γιατί πιστεύουμε πως οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται εν θερμώ. Επειδή λοιπόν η ιδιότητά μας σαν επαγγελματίες επιβάλλει να τα βάζουμε όλα σε μια ζυγαριά και να “μετράμε” και να υπολογίζουμε με βάση το κέρδος κάθε φορά, και όχι επειδή ανήκουμε σε κάποιο πολιτικό χώρο, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς δεν μπορεί παρά ξεκάθαρα να δηλώσει το εξής:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Σε συνεργασία με ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΟΛΥΑΝΗΣ και ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ, ΑΔΕΔΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ και άλλους φορείς διοργανώνουμε αύριο Πέμπτη 16/02 στις 12:30 συλλαλητήριο μπροστά στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Κιλκίς. Οι παρουσία όλων μας είναι περισσότερο από απαραίτητη. Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Αποκριάτικος χορός του 9ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημ. Σχ. Κιλκίς
διοργανώνει αποκριάτικο χορό
την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς.
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ για τα παιδιά ( με κρουασάν,χυμό και σερπαντίνα)
3 ευρώ για τους γονείς ( με καφέ ή χυμό και διάφορα εδέσματα)

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΛΚΙΣ, Η ΑΔΕΔΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΪΚΟ, ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/02/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΙΩΝ. 

ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη σε επιστολή του κ. Τομπουλίδη

Αγαπητέ κ. Τομπουλίδη
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εδώ και δεκαετίες κοσμεί την κοινωνία μας προσφέροντας αξιέπαινες δράσεις και υπηρεσίες ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της νεολαίας μας.
Στην διαδρομή του ελληνικού Προσκοπισμού ο νομός μας κατέχει με την αξία του περίοπτη θέση, εξ αιτίας της άοκνης και αφιλοκερδούς προσπάθειας πολλών συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων και εσείς προσωπικά. Η προσωπική σας, συνεχιζόμενη, συμβολή απέφερε την εξαιρετικά τιμητική 
διάκριση με την κατάκτηση του αξιώματος του Περιφερειακού Εφόρου.

"Το προσφέρουμε πριν μας το πιούν»

Με σύνθημα « το προσφέρουμε πριν μας το πιούν » οι μαθητικές κοινότητες της ΕΠΑΣ Κιλκίς, μετά από απόφασή τους προσέφεραν αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας. Η εθελοντική αιμοδοσία έγινε σε δύο ομάδες στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς των μαθητών και μαθητριών της Σχολής. Το προσφερθέν αίμα παραχωρήθηκε στην τράπεζα αίματος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης του νομού μας (ΕΛΜΕ Κιλκίς). Μέσα από τη διαδικασία αυτή, οι μαθητές κυρίως παρακινήθηκαν να υπερνικήσουν τον ενδόμυχο φόβο της αιμοδοσίας που υπάρχει σε κάθε νέο αυτής της ηλικίας.

Όλοι αύριο Πέμπτη στις 12.30 στο Δημαρχείο Κιλκίς για το μεγάλο ΟΧΙ στις εξορύξεις

Μετά την κίνηση του υφυπουργού ΠΕΚΑ κ. Μανιάτη να πάει το ζήτημα των μεταλλείων στη βουλή, σας καλούμε όλους αύριο Πέμπτη 16/02 στις 12:30 έξω από το δημοτικό κατάστημα του Δήμου Κιλκίς προκειμένου να δείξουμε πως εμείς οι κάτοικοι του νομού δεν θέλουμε την εγκατάσταση μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στον νομό μας. Οι παρουσία όλων είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Επιπλέον ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο δυνατό θα είναι το μήνυμά μας.

Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσσια - Πάικο

Και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενάντια στις εξορύξεις στο Κιλκίς

Μετά την απόφαση για συμμετοχή του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς να συμπαραταχθεί στο Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία , συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου ε.ε. και ώρα 11 π.μ στην πλατεία Ειρήνης, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή σας η οποία είναι απαραίτητη για την επιτυχή έκβαση των κινητοποιήσεων.

Α΄προκριματικοί αγώνες πάλης παίδων - εφήβων


Αύριο η συζήτηση για τα μεταλλεία στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής


Στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής θα συζητηθεί αύριο το πρωί στις 12:30, το θέμα της δημιουργίας μεταλλείων στα Κρούσια του Δήμου Κιλκίς. Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει και εκπροσωπεία από το Δήμο Κιλκίς η οποία θα απαρτίζεται από τον αναπληρωτή Δήμαρχο Περικλή Κολότσιο, τον Αντιδήμαρχο Κρουσίων Μιχάλη Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τερπύλλου Αλέκο Σημαιοφορίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Καραμπίδη. Παρόντες θα είναι και οι βουλευτές του νομού Κιλκίς, καθώς και εκπρόσωποι από άλλους φορείς, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης.

Αποκριάτικος χορός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Τουριστικοί προορισμοί Νομού Κιλκίς για σχολικές εκδρομές

Προτάσεις Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για τουριστικούς προορισμούς του νομού μας, οι οποίοι ενδείκνυνται για την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών.
Λίμνη Δοϊράνη: περιοχή Χίλια Δέντρα, Μπέλλες, Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης, Συμμαχικό μνημείο.
Παλαιό Γυναικόκαστρο: Βυζαντινό κάστρο, χώρος ψυχαγωγίας και χαλάρωσης (κάτω από το κάστρο), Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Ημερίδα για την παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών μείωσης του λειτουργικού κόστους επιχειρήσεων. ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών σε μεταποιητικές επιχειρήσεις

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), οργανώνει ημερίδα με τίτλο «Καινοτόμες Τεχνολογίες για τη Μείωση του Λειτουργικού Κόστους της Επιχείρησής σας», (Cross Border Implementation of innovative cost cutting technologies – CROSS-INNO-CUT), η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο Ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη) και αφορά στην παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών μείωσης του λειτουργικού κόστους σε επιχειρήσεις.
Οι τεχνολογίες αυτές θα εφαρμοστούν ΔΩΡΕΑΝ σε μεταποιητικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής κατά τη διάρκεια των ημερίδων στο εν λόγω έργο.

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, με την υποστήριξη του ΟΠΟΝΓΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Θόδωρου Αγγελόπουλου, προβάλλοντας την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την ταινία "Αναπαράσταση".
Σκηνοθεσία - σενάριο: Θόδωρος Αγγελόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Τούλα Σταθοπούλου, Γιάννης Τότσικας, Θάνος Γραμμένος , Πέτρος Χοϊδάς, Μιχάλης Φωτόπουλος
Φωτογραφία : Γιώργος Αρβανίτης
Μουσική : Δημοτική μουσική και τραγούδια
Χρονολογία παραγωγής: 1970
Χρώμα: Ασπρόμαυρη
Διάρκεια: 110'

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο χορός του Οδηγισμού



Ο παιδικός αποκριάτικος χορός του Οδηγισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 στο Κτήμα των Ευχών. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί. Μουσική, χορός, σερπαντίνες, χυμοί, γλυκά και πολύ - πολύ ...κέφι. Σας περιμένουμε. Είσοδος: πέντε ευρώ.

Συνελήφθη στους Ευζώνους Κιλκίς διακινητής που διευκόλυνε την έξοδο από την ελληνική επικράτεια σε δύο μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (14.02.2012) το βράδυ, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας ημεδαπός 55 ετών που διευκόλυνε την έξοδο δύο μη νομίμων μεταναστών υπηκόων Αφγανιστάν από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.  Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε ο 55χρονος από το οποίο είχε αποβιβάσει τους μη νόμιμους μετανάστες κοντά στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων.

Αρπαγή τσάντας με 251.000 ευρώ στην Κατερίνη Πιερίας

Χθες (14.02.2012) το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, σύμφωνα με καταγγελία 45χρονου ημεδαπού, δύο άγνωστοι δράστες επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλησίασαν το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητό του και κατά την αποβίβασή του, του αφαίρεσαν μία τσάντα που κρατούσε στα χέρια του που περιείχε το χρηματικό ποσό (251.000) ευρώ. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση – έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος 63χρονου στη Νιγρίτα Σερρών

Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ληστεία σε βάρος 63χρονου, που έλαβε χώρα στη Νιγρίτα Σερρών την 07.12.2012 (σχετικό το από 08.12.2011 Δελτίο Τύπου). Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δύο από τους τέσσερις δράστες δύο ημεδαποί 16 και 17 ετών, διότι βραδινές ώρες της 07.12.2012 σπάζοντας με κλωτσιά την εξώπορτα εισήλθαν σε μονοκατοικία 63χρονου και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν (8.000) Ευρώ. Σε βάρος των δύο δραστών, οι οποίοι δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ανακάλυψη και των υπόλοιπων δραστών.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

14 ερευνητές πρόκειται να προσληφθούν στην περιοχή του Παρισιού

Το Universud Paris μαζί με τους ιδρυτές του τα University Paris-Sud, University Versailles Saint-Quentin-en Yvelines, University Evry-Vald’Essonne, Ecol Centrale Paris, ENS Cachan, δρομολογεί από την 1η Ιανουαρίου ως την 31η Μαρτίου του 2012 πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα RBUCE-UP. To Universud Paris, συνεργαζόμενο μέλος του Paris-Saclay Campus και η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέγραψαν ένα ευρωπαϊκό σχέδιο για τη στρατολόγηση 26 διεθνών ταλέντων της έρευνας από του 5 προαναφερόμενους οργανισμούς οι οποίοι επένδυσαν σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ως μέρος της πολιτικής τους που βασίζεται στην επιστημονική αρτιότητα.

"Τρικυμία" στην Άμυνα! 450 εκατομμύρια περικοπές απαιτεί η τρόϊκα για το 2012-13!

Αφόρητες πιέσεις δέχεται πλέον η κυβέρνηση από τη τρόϊκα στον τομέα της Εθνικής Άμυνας, τον οποίο οι δανειστές αντιμετωπίζουν απλά ως μαύρη τρύπα! Σε κάθε συνεδρίαση κυβερνητικού οργάνου ή σε οποιαδήποτε επαφή με τους "τροϊκανούς" το ύψος των περικοπών στις αμυντικές δαπάνες της χώρας αυξάνεται. Και φαίνεται ότι η "τρύπα" των 325 εκατομμυρίων πάει να κλείσει από τις δαπάνες τις άμυνας. Μέχρι χθες το μεσημέρι από το ΥΕΘΑ επέμεναν ότι οι περικοπές στην Άμυνα θα ήταν 125 εκατομμύρια ευρώ για φέτος και το 2013 είχε συμφωνηθεί να κοπούν 400 εκατομμύρια από εξοπλισμούς. Το βράδυ οι πληροφορίες ήταν πολύ διαφορετικές και χειρότερες. Οι περικοπές σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα φθάσουν τα 450 εκατομμύρια "από διάφορους κωδικούς, όχι μόνο από τους εξοπλισμούς", όπως διευκρίνιζαν. Και το μεγαλύτερο μέρος τους θα υλοποιηθεί μέσα στο 2012.

Στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σήμερα και αποχή δικηγόρων μέχρι 29 Φεβρουαρίου

Συνέχιση της αποχής έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ σε στάση εργασίας από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά από κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η αποχή των δικηγόρων επρόκειτο να λήξει σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, αλλά στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε η παράτασή της για δύο εβδομάδες.

Αλλαγές στη δικαιοσύνη: Σε 12 μήνες συναινετικό διαζύγιο, μείωση του χρόνου απονομής κ.α

Τη μείωση του χρόνου έκδοσης των συναινετικών διαζυγίων σε 12 μήνες, την επιτάχυνση των δικών, την επιστροφή του παραβόλου γι΄ αυτόν που κερδίζει τη δίκη σε κάποιες από τις αγωγές, την πειθαρχική ευθύνη του δικαστή για καθυστερήσεις, κ.α προβλέπει πλήθος τροπολογιών του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατέθεσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ανακοινώθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2011

Από τη Διεύθυνση Γραμμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠ.ΠΟ.Τ ανακοινώνονται τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2011, που αφορούν στις εκδόσεις έτους 2010, στα οποία κατέληξε η Επιτροπή Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης από τον «βραχύ κατάλογο» των υποψηφίων προς βράβευση έργων, μετά από επανειλημμένες συνεδρίες και μακρές συζητήσεις.

Ευχαριστήριο του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, Ευχαριστούν θερμά, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “KINESIS” για τη δωρεά δυο θερμαντικών σωμάτων, για τις ανάγκες των μαθητών του Ειδικού Σχολείου. 

Με εκτίμηση οι μαθητές, οι γονείς
και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Τίτλοι εφημερίδων Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Όλα όσα συμβαίνουν στη Ν. Δ. – Σκιώδης κυβέρνηση στη Συγγρού, επιστροφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ποιοι οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κ. α. ·Τους τραυματισμένους αστυνομικούς επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς·Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα το Eurogroup- Αντικαταστάθηκε με τηλεδιάσκεψη για το PSI
ΑΥΓΗ · Γαϊτανάκι εκβιασμών και μέτρων – Αναβλήθηκε το σημερινό Eurogroup λόγω εμπλοκής στο PSI·Διεργασίες για νέα κόμματα σε ΠΑΣΟΚ – Ν. Δ. ·Εργασία – Ζώνες – σκλαβοπάζαρα προωθεί η κυβέρνηση

Το σύνθημα της ημέρας


Από το 1999 στο 2012


Δείτε την Δικαστίνα που κάνει απεργία πείνας και δεν προβάλλει κανένα κανάλι!

H φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση! Έτσι, ξεκινά το κείμενο που κυκλοφόρησε άμεσα στο διαδίκτυο και αφορά την απεργία πείνας που ξεκίνησε η δικαστής, Μαρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας λαμόγια και κλέφτες, κρατικούς και παρακρατικούς φορείς… Την είδηση την «αντλήσαμε» μέσα από το facebook. Στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία της κ. Μαργαρίτη αναφέρεται: