Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

10% -τουλάχιστον- κάτω οι μισθοί στρατιωτικών από τον Ιούνιο!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Τα ειδικά μισθολόγια που έρχονται τον ερχόμενο Ιούνιο με απαίτηση της τρόϊκας, θα προβλέπουν "μεσοσταθμικά" όπως λένε από τη κυβέρνηση μειώσεις τουλάχιστον 10%! Ποιους αφορούν; Στρατιωτικούς, Σώματα Ασφαλείας, δικαστικούς και διπλωμάτες. Κάθε κλάδος θα υποστεί διαφορετικό ποσοστό περικοπής στο εισόδημά του και γι΄ αυτό λένε ότι μεσοσταθμικά η μείωση θα είναι στο 10%! Ακόμη κι αν για τους στρατιωτικούς γίνει -υποθετικά λέμε- το μικρότερο ποσοστό περικοπής, η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο. 

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, με την υποστήριξη του ΟΠΟΝΓΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Θόδωρου Αγγελόπουλου, προβάλλοντας την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την ταινία :Αναπαράσταση".
Σκηνοθεσία - σενάριο: Θόδωρος Αγγελόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Τούλα Σταθοπούλου, Γιάννης Τότσικας, Θάνος Γραμμένος , Πέτρος Χοϊδάς, Μιχάλης Φωτόπουλος
Φωτογραφία: Γιώργος Αρβανίτης
Μουσική: Δημοτική μουσική και τραγούδια
Χρονολογία παραγωγής: 1970
Χρώμα: Ασπρόμαυρη
Διάρκεια: 110'

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου

Ελληνίδες, Έλληνες,
Απευθύνομαι σήμερα σε σας για να σας εκθέσω με απόλυτη ειλικρίνεια την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν. Το ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται αύριο να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη. Καλείται να εξετάσει και να εγκρίνει το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ:"ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙ 12.00"


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙ 12.00
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 
- ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ
 ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Προσλήψεις 89 ατόμων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Συνολικά ογδόντα εννέα (89) άτομα θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Ομιλία Γιώργου Παπανδρέου στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος

Αγαπητέ Πρόεδρε, Απόστολε Κακλαμάνη, αγαπητέ Πρόεδρε, Φίλιππε Πετσάλνικε, συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Έτυχε από την ιστορία, σε όλους εμάς, σε εμένα, σε εσάς, σε ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να πάρουμε πάνω μας, στις δικές μας πλάτες, την τύχη της χώρας για τις επόμενες γενιές.  

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. του Κόμματος

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Φίλες και φίλοι,
Θα σας μιλήσω ευθέως και χωρίς περιστροφές:
Ξέρω ότι πολλοί από σας είχατε δεύτερες σκέψεις για τις εξελίξεις.
Είναι φυσικό. Γιατί πολλοί που ορθώς πίστεψαν στη δική μας αντιμνημονιακή λογική, δυσκολεύονται να καταλάβουν τις τελευταίες επιλογές μας.
Το κατανοώ. Αλλά δεν το συμμερίζομαι.

Το σύνθημα της ημέρας


Ψηφίζονται αύριο με απειλή κομματικής πειθαρχίας τα μέτρα και εκλογές σε 75 μέρες

- Ο Σαμαράς έθεσε εξ αρχής την απειλή της διαγραφής για όποιον δεν ψηφίσει το νέο μνημόνιο
- Ο Παπανδρέου σύρθηκε στην ίδια απόφαση μετά από παρεμβάσεις Λοβέρδου και Μωραϊτη
- Στήνονται κάλπες αμέσως μετά το Πάσχα

Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο οικονομικό πρόγραμμα ζήτησαν ο Γ. Παπανδρέου και ο Αντ. Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στις συνεδριάσεις των Κ.Ο. των κομμάτων τους.

Εργασία στο δήμο Θάσου

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, στον δήμο Θάσου

‘‘Αποκριάτικο ξεφάντωμα’’ Παιδικός Αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 το απόγευμα, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, η ΤΕΧΝΗ διοργανώνει τον καθιερωμένο παιδικό αποκριάτικο χορό για τους μικρούς της φίλους, το ‘’Αποκριάτικο ξεφάντωμα’’. Ειδικά εκπαιδευμένοι εμψυχωτές θα συντονίσουν πρόγραμμα για όλα τα παιδιά, με παιχνίδια ομαδικά, πολύ χορό και πολλά απρόοπτα… Η αίθουσα της ΛΑΦ Κιλκίς κατάλληλα διακοσμημένη, θα συμβάλει ανάλογα στη δημιουργία ‘’αποκριάτικου ξεφαντώματος’’.

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες 10.02.2012

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στον Προμαχώνα Σερρών (ρεύμα εξόδου προς Βουλγαρία), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 35 και28 ετών, διότι εντοπίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Τελωνείου Προμαχώνα Σερρών να οδηγούν δύο Ι. Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα και να έχουν φορτωμένους συνολικά (190) μεταχειρισμένους συσσωρευτές οχημάτων διαφόρων τύπων, στερούμενοι παραστατικών εγγράφων, χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια αρμοδίας αρχής και χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος. Όπως δήλωσαν οι συλληφθέντες, προμηθεύτηκαν τους συσσωρευτές από διάφορα άτομα από την Ιταλία με σκοπό να τους εμπορευτούν στην Βουλγαρία. Τα προαναφερόμενα οχήματα και οι συσσωρευτές κατασχέθηκαν.

Τον περιέλουσε με βενζίνη και τον πυρπόλησε

Χθες (10.02.20121) το απόγευμα έλαβε χώρα απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου ημεδαπού στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του ίδιου και της 53χρονη ημεδαπή συμβίας του. Κατόπιν αυτή τον περιέλουσε με εύφλεκτη ουσία (βενζίνη) και τον πυρπόλησε με αποτέλεσμα να του προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Ο 52χρονος επιβιβάστηκε μόνος του σε ΤΑΞΙ και μετέβη στο Γ.Ν. Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Η πρόωρη μεγάλη Παρασκευή * Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 κρεμάται επί ξύλου ολόκληρος ο ελληνικός λαός

* Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, του Γιώργου Π. Παύλου, Αν. Καθ. Δ.Π.Θ. Ξάνθη, 10.02.2012
Κύριοι Βουλευτές,
Πρώτ’ απ’ όλα, ας παραδεχθούμε την μία και μοναδική αλήθεια που παρήγαγε και υπηρέτησε ανά τις χιλιετηρίδες ο λαός μας μαζί με άλλους ευγενείς και πολιτισμένους λαούς. Ότι, δηλαδή, όποιος δεν αγαπάει, δεν υπηρετεί και δεν φροντίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο με σάρκα και οστά, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας, ή ό,τι άλλο τον καθορίζει, τότε όσες γραβάτες και κουστούμια πολυτελείας κι αν φοράει, όσες όμορφες ιδεολογίες, διεθνιστικές ή εθνικιστικές κι αν αραδιάζει, όσο κι αν καμώνεται τον σωτήρα ανθρώπων ή λαών, δεν μπορεί να είναι άλλο από λύκος με προβάτου όψη, κλέπτης και ληστής με ύπουλα υποκριτική αμφίεση φιλανθρώπου, ανθρωπιστή ή οικολόγου. Ως απλός πολίτης σας υποβάλλω έκκληση, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσετε τη δολοφονία και την εξόντωση των Ελλήνων πολιτών και του ελληνικού λαού στην Ελλάδα.

Αναβάλλεται ο χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ενημερώνει ότι αναβάλλεται ο αποκριάτικος χορός που θα γινόταν στις 11/2/2012 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Δραματική προειδοποίηση του Πρωθυπουργού καθώς κλυδωνίζεται η κυβέρνηση. Ψήφο, ψήφο θα κριθεί η νέα δανειακή σύμβαση

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εισάγεται αύριο και ψηφίζεται το βράδυ της Κυριακής το νομοσχέδιο για το νέο οικονομικό πρόγραμμα της χώρας το οποίο κατατέθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει τρία κεφάλαια τα οποία αφορούν: Το πρώτο, την προκήρυξη - πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανταλλαγή ομολόγων (PSI), το δεύτερο, την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το τρίτο, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/02/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/02/2012 
ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,
ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Το μνημόνιο στα ελληνικά

Δείτε ΕΔΩ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ τους «Anonymous» για την Ελλάδα: Δείτε το Video

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ τους «Anonymous» για την Ελλάδα: Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

Χτύπησαν ακόμα πιο σκληρά οι «Anonymous», μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, με ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό
Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο τους, από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
"Οι ανώνυμοι μιλούν…H χώρα στην οποία κατοικείτε, αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες που από τον καιρό της μεταπολίτευσης λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο. Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που έβγαιναν στην εξουσία από εσάς τους ίδιους, είχαν κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ή πραγματοποιήθηκαν με υπέρογκα ποσά.

Μπεγλίτης: "Κακοφτιαγμένη προβοκάτσια" το δημοσίευμα για την Ξενογιαννακοπούλου του iefimerida.gr"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος σε σημερινή ανάρτηση στο blog “iefimerida”, δήλωσε τα εξής: Διαβάζοντας τη σημερινή ανάρτηση στο blog “iefimerida” με τίτλο «ο Παπανδρέου πίσω από την παραίτηση Ξενογιαννακοπούλου» σκέφτηκα να μην ασχοληθώ με τις γελοιότητες που αναφέρει ο συντάκτης του. Επειδή όμως πρόκειται για κακοφτιαγμένη προβοκάτσια, που αναδύει οσμή γκεμπελισμού άλλων εποχών, θέλω να επισημάνω ότι οι σοβαρές προβοκάτσιες προϋποθέτουν και ικανούς «σκηνοθέτες».
Στην προκειμένη όμως περίπτωση, αφού όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, είναι φυσικό το δημοσίευμα να προκαλεί θυμηδία για το συντάκτη του…. Τον κατανοούμε…

Επιστολή Παραστατίδη προς Παπανδρέου: "Δεν θα ψηφίσω το μνημόνιο"

κ. Πρόεδρε
Θεωρώ πως η μέχρι τώρα συμπεριφορά μου ως βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου που εκλέχθηκε με τη σημαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν υπεύθυνη, στηρίζοντας μάλιστα όλες τις επιλογές της κυβέρνησης μας μέχρι τώρα.
Πριν από 2 περίπου χρόνια ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα σας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ψηφίζοντας το μνημόνιο και στηρίζοντας τα μέτρα για να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, ανεχόμενος δυστυχώς τον βιασμό ακόμη και της συνείδησης μου. Μέτρα σκληρά και απάνθρωπα, που οδήγησαν στην εξαθλίωση των πολιτών.