Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Θερμαινόμενο πατάκι γραφείου από τα Έπιπλα Γραφείου Sigma

6 σχόλια:

  1. Οικονομική λύση για τον εργαζόμενο λέει χαχααχαχαχχααχχααχχα ποιόν εργαζόμενο???????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε δημόσια υπηρεσία επιτρέπετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή το ρεύμα το πληρώνει η υπηρεσία λογικά θα πρέπει να πάρετε αδεια απο τον προιστάμενο φαντάζομε δεν θα υπάρχει πρόβλημα γιατί το κόστος κατανάλωσης είναι 0,06 λεπτά τις 8 ώρες

      Διαγραφή
  3. Στο δημόσιο επιτρέπετε έτσι κι αλλιώς,απλά σιγά τη διαφήμηση ποιός θα πάρει θερμενόμενο πατάκι πλάκα μας κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα λύσεις για τους εργαζόμενους μάλλον θα ήθελε να πει διότι εργαζόμενος κανείς εργαζόμενοι πολλοί...sigma το ρεύμα το πληρώνει η υπηρεσία ρωτάς αν υπάρχει κανείς υπεύθυνος σε αυτό το μπουρδέλο το κράτος(υπηρεσίες κ.τ.λ.) για να δει τα ωφελεί που μπορεί να έχουν οτιδήποτε τέτοιου είδους λύσεις...9:27 χαχαχαχαχα εσένα δεν σε άρεσε η διαφήμιση μάλλον και τίποτα άλλο εκτός θέματος ....sigma ο 9:27 σε σνομπαρι μην μασάς ζήλιες και τίποτα άλλο..... Μπράβο sigma για την δραστηριοποίηση σου.... στηρίζουμε Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω τι λετε εσεις ....εγω λεω οτι ολα τα λεφτα ειναι ο λαμπικο .....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.