Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τα "Omorfa Taxidia" στο "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα



Μέσα σε ένα καταιγισμό από δεκάδες "Χριστουγεννιάτικα χωριά" που ξεφύτρωσαν σε όλη την Ελλάδα, ο "Μύλος των Ξωτικών" στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, μαζί με την "Ονειρούπουλη" της Δράμας, μάλλον είναι και τα δημοφιλέστερα πανελληνίως τουλάχιστον για φέτος.
Τα "Omorfa Taxidia" βρέθηκαν στα Τρίκαλα και επισκέφτηκαν το "Μύλο των Ξωτικών" ο οποίος λειτουργεί για 2η χρονιά. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια κοσμοσυροή !! Εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνθρωποι, από πολλά και κυρίως μακρινά μέρη της Ελλάδος. Αυτό ήταν που μας δυσκόλεψε περισσότερο. Η μη δυνατότητα να περπατήσουμε άνετα, στον μικρό σχετικά χώρο για τόσο μεγάλη ποσότητα ανθρώπων. Μάλλον οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να μελετήσουν για επέκταση του χώρου, για την επόμενη χρονιά.. Δεκάδες λεωφορεία από νότια όπως Αθήνα, Μεσολόγγι, Χαλκίδα , αλλά και βόρεια από θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς κτλ. Αυτό κάτι σημαίνει. Αφενός έγινε συντονισμένη και έξυπνη προβολή, αφετέρου το "προϊόν" μας φάνηκε να αξίζει. Ήταν καλοστημένο, οργανωμένο, με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, ( εργοστάσιο σοκολάτας, σπίτι του Αη βασίλη, ζωγραφική προσώπου, έκθεση Ελληνικής τεχνολογίας κα) αλλά και διαγωνισμοί (φωτογραφίας, παραμυθιού,μαθητικής ταινίας) αλλά και συναυλίες. Είχε επίσης όμορφα περίπτερα με διάφορα είδη, ή για φαγητό (από σνακ και γλυκά μέχρι παραδοσιακές σούπες) κτλ Ο κόσμος και ειδικά τα παιδιά, "διψούν" αυτές τις δύσκολες ημέρες για ξεγνοιασιά, ελπίδα, χαρά. Έστω και μέσα από "εικονικούς κόσμους". Που όμως βοηθούν τον πραγματικό κόσμο, αφού "κινείται" η τοπική αγορά, δουλεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, και έχουν δουλειά περισσότεροι συμπολίτες μας... Τι καλύτερο;
Πολύ κατατοπιστικό επίσης και το επίσημo site http://www.milosxotikon.gr/

Πηγή: Omorfa taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.