Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τελικά το "μέγεθος" είναι που μετράει για δυνατούς γυναικείους οργασμούς

Πόσες φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συζητήσεις τόσο ανδρών, όσο και γυναικών, δεν έχει ακουστεί η φράση: “ το καλό σεξ δεν είναι θέμα μεγέθους του πέους, αλλά τεχνικής του άνδρα”. Την επόμενη φορά που θα ακούσετε πάλι αυτή την έκφραση, χαμογελάστε ειρωνικά. Δεν ισχύει. Η έκφραση αυτή, είναι το άλλοθι του “μη προικισμένου”, τουλάχιστον αυτό απέδειξε η ενδιαφέρουσα έρευνα που θα διαβάσετε. Στο σεξ μετράει πρώτα από όλα το μέγεθος του πέους..

Η έρευνα του πανεπιστημίου West of Scotland, με επικεφαλής τον ψυχολόγο Στιούαρτ Μπρόντυ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό (όχι κλειτοριδικό) προτιμούν τους άνδρες που είναι από τη φύση “προικισμένοι”. Όσο μεγαλύτερο και παχύτερο το πέος, τόσο δυνατότερος ο οργασμός για τη γυναίκα. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικόJournal of Sexual medicine”.

Η επιστημονική ομάδα που ανέλαβε την έρευνα μελέτησε τη συμπεριφορά 323 γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ και στη συνέχεια ζητήθηκε από το δείγμα να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές, τη συχνότητα τους, και φυσικά το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους αλλά και τον οργασμό που είχαν.

Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνο κολπικό οργασμό και μάλιστα μια στις 3 δήλωσε ότι ο οργασμός της γινόταν εντονότερος και δυνατότερος εάν ο σύντροφος της είχε μεγαλύτερο πέος. Οι 160 γυναίκες τόνισαν πως τα 14,9 εκατοστά για ένα πέος σε στύση, είναι ιδανικά για να τους προσφέρει έναν πλούσιο οργασμό. Όλες οι γυναίκες διευκρίνισαν πάντως πως καλό είναι το μέγεθος αλλά ακόμη καλύτερο είναι να συνδυάζεται με τη διάρκεια κατά την πράξη.

Το ποσοστό των γυναικών που απάντησε πως το ιδανικό για έναν οργασμό είναι τόσο το μέγεθος, όσο και η διάρκεια, αποτελεί την πλειοψηφία και μάλιστα την συντριπτική πλειοψηφία αφού ξεπερνούσε το 60%. Δηλαδή 6 στις 10 ήθελαν και ένα “αξιοπρόσεκτο” μέγεθος, αλλά και κάποια σχετική διάρκεια.

Στην έρευνα του πανεπιστημίου υπήρχε και ένα μικρό ποσοστό (6,3%), που δήλωσε πως προτιμούν οι άνδρες να έχουν μικρότερο πέος από το μέσο όρο, και πως έτσι απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ.

http://www.iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.