Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αγαθοπούλου: «…να φύγουν, τώρα!!»

"Το σκληρό πόκερ απέναντι στους φαρμακοποιούς της χώρας και την ομαλή διάθεση φαρμάκων, που αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση να παίξει στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, ανέλαβε από χτες χωρίς προσχήματα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος. 
Τώρα που εξαντλήθηκαν τα δακρύβρεχτα κυβερνητικά επιχειρήματα για τη δόση που περιμέναμε, ήρθε η ώρα του αυταρχισμού, της δημόσιας διαπόμπευσης και ενοχοποίησης του κλάδου, της λοιδορίας, της αλαζονείας και του ψεύδους. Αυτό συνάγεται από το χτεσινό παραλήρημα, αλλά και την σημερινή στάση του κ. Λυκουρέντζου, απέναντι στη μαζική κινητοποίηση των φαρμακοποιών, που συγκάλεσε ο Π.Φ.Σ. και οι Σύλλογοι του λεκανοπεδίου, έξω από το Υπουργείο Υγείας, στην οποία παρευρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Όπως τόνισε η βουλευτής στις δηλώσεις της, η επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου να καταφερθεί υπονομευτικά απέναντι στις νόμιμες συνδικαλιστικές εκπροσωπήσεις των φαρμακοποιών, να αμφισβητήσει το ρόλο, ακόμα και την μελλοντική τους ύπαρξη, στην προσπάθεια να διχάσει τον κλάδο, την ίδια ώρα που επιχειρεί να πείσει την κοινωνία ότι για όλα φταίνε οι φαρμακοποιοί, αποτελούν στάση και συμπεριφορά άλλων, μαύρων εποχών για τη δημοκρατία στη χώρα μας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, συμφώνησε με την εκτίμηση των διαμαρτυρόμενων φαρμακοποιών, ότι το Υπουργείο δεν δείχνει καμία διάθεση συνεννόησης και κατέληξε ότι η λύση πλέον είναι «…να φύγουν, τώρα!!»"

2 σχόλια:

  1. Είδαμε και το αποτέλεσμα όταν το υπουργείο έδειχνε «διάθεση συνεννόησης» εξυπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα κάποιων λίγων προνομιούχων φαρμακοποιών. Το αποτέλεσμα της συνδιαλλαγής τόσων ετών το βλέπουμε και στο Κιλκίς. Η κα. Αγαθοπούλου (όπως φυσικά και άλλοι γνωστοί φαρμοκοποιοί) έχουν καταφέρει να αποκτήσουν άδεια φαρμακείου σε πολλή μικρή ηλικία ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες συνάδελφοί τους, όλοι τους πτυχιούχοι φαρμακευτικής, που είναι άνεργοι εδώ και χρόνια. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια, όλοι έχουμε καταλάβει τι είδους πόκερ παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα γραφει ο μπαμπας της παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.