Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση της ΚΝΕ με θέμα : «Οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και το ενδεχόμενο πολέμου στην Συρία».

Η Νομαρχιακή οργάνωση ΑΕΙ-ΤΕΙ της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18.00, στο αμφιθέατρο Γ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και το ενδεχόμενο πολέμου στην Συρία». Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι εξελίξεις σε ολόκληρη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου με τον ρόλο και θέση της Ελλάδος σε αυτές αλλά και το πώς οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και ανταγωνισμοί εγκυμονούν τον πόλεμο στην περιοχή, εμπλέκοντας ουσιαστικά την χώρα μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.