Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Διημερίδα με θέμα, "Η συμβολή της ψυχολογίας σε περιόδους κρίσης"

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται ότι, την 14-12-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, θα ξεκινήσει τις εργασίες της η ετήσια διημερίδα με θέμα: «Η Συμβολή της Ψυχολογίας σε Περιόδους Κρίσης», που συνδιοργανώνεται από την Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ψ.Ε.Β.Ε.) και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας. 
Σκοπός της Διημερίδας είναι να υπογραμμιστεί η συμβολή της επιστήμης της Ψυχολογίας στην πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση της κρίσης σε ποικίλους τομείς, να ευαισθητοποιηθούν οι συμβουλευτικοί ψυχολόγοι, οι παιδαγωγοί, αλλά ιδιαίτερα οι αστυνομικοί για αποτελεσματικές δράσεις και παρεμβάσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο που άπτονται της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους.

Ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα προβεί στην έναρξη των εργασιών της Διημερίδας.

Στην ανωτέρω Διημερίδα προσκλήθηκαν να συμμετέχουν καθηγητές πανεπιστημίων, εκπαιδευτικοί, ερευνητές, φοιτητές, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας όλων των βαθμίδων από την ευρύτερη περιοχή των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σπουδαστές της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδος. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εισηγήσεις από επιλεγμένους προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δράσεις πρόληψης που έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικοί τρόποι ενίσχυσης της υποστήριξης των ατόμων και ταυτόχρονα περιορισμού των παραγόντων επικινδυνότητας, διότι η κρίση δεν αποτελεί μόνο προσωπική υπόθεση αλλά αφορά το σύνολο της κοινωνίας σε πολιτισμικό, ιδεολογικό, φιλοσοφικό και ηθικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.