Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο Συλλόγου Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος»

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε το τσάι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς στη Λέσχη Κυνηγών Κιλκίς με πολυπληθή συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου από όλο το Νομό. 
Το τσάι διοργανώθηκε προκειμένου να βοηθηθούν μέλη του Συλλόγου που την περίοδο αυτή αντιμετωπίζουν εκτός από τον καρκίνο και οικονομικά προβλήματα.

Ο ιδιοκτήτης της Λέσχης Κυνηγών παραχώρησε την αίθουσα με ένα συμβολικό ποσό και κυρίες - φίλες του Συλλόγου πρόσφεραν γευστικότατα εδέσματα

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Σύλλογο Γουμένισσας «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» καθώς και το Σύλλογο Τραπεζοϋπαλλήλων Κιλκίς οι οποίοι με τα χορευτικά τους τμήματα πλαισίωσαν την εκδήλωση. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί την εταιρία ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΒΕΕ (ανελκυστήρες) που με τη συμβολή της κυρίας Αθανασίας Λιάρτση διέθεσε όχημα για τη μεταφορά των χορευτών από τη Γουμένισσα.

Ευχαριστεί επίσης τους καλλιτέχνες Σάκη Πογέλη (ποντιακή λύρα) και Κώστα Παυλίδη (νταούλι) που διασκέδασαν τους συμμετέχοντες με ποντιακή μουσική.

Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους εκείνους που με μεγάλη προθυμία βοήθησαν ώστε να μη μείνει πρόσκληση απούλητη ούτε για δείγμα.

Με το τσάϊ αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και δη των Ελλήνων στις δύσκολες καταστάσεις αναπτύσσεται έντονα αφήνοντας στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα.

Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις. Ήδη τελέστηκε ο αγιασμός στο χώρο των νέων μας γραφείων στην οδό Αριστείδου 1 όπου λειτουργεί Έκθεση Αγιογραφίας της Αξιουπολίτισσας Μαρίας Συμεωνίδου και είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά 12.00-2.00 το μεσημέρι και 5.00-8.00 το απόγευμα. Έπονται και άλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.