Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών για το χαράτσι της ΔΕΗ

"Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απαγορεύει στη ΔΕΗ να διακόπτει το ρεύμα λόγω μη καταβολής του "χαρατσιού", της επιβάλει να αποδέχεται την πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το ποσό που αφορά το εδικό τέλος, να μην το ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς που εκδίδει και επιπλέον δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να ζητήσουν αποζημίωση για οποιαδήποτε από τις παραπάνω παράνομες ενέργειές της, δικαιώνει οριστικά και αμετάκλητα τον τεράστιο αγώνα του κινήματος ενάντια στα χαράτσια. 
Αποτελεί δικαίωση αυτού του κινήματος και ήττα των αντιλαϊκών αντισυνταγματικών και βάρβαρων επιλογών των τροϊκανών κυβερνήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα των πολιτών ενάντια στα εξοντωτικά χαράτσια."

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ)ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.