Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η Τρούφα, το υπόγειο διαμάντι της Ελληνικής γης ταξιδεύει από την Παιονία Κιλκίς στην Αθήνα !!

Συνεχίζοντας το ταξίδι στους δρόμους της Τρούφας ανά την Ελλάδα, η επόμενη στάση πραγματοποιείται στην όμορφη Κηφισιά και το εστιατόριο "ΣΑΛΜΑΤΑΝΗΣ" (κοντά στο Κτήμα Συγγρού). Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, με την Παυλίνα Κλαδοπούλου (Χημικός ΑΠΘ - ειδικός καλλιέργειας τρούφας - εμπόριο τρούφας), και τον "δικό μας" από την Παιονία Μιχάλη Αλβανό (Καλλιεργητή τρούφας), που θα ταξιδέψουν τους ενδιαφερόμενους στα μονοπάτια της γνώσης αλλά και της γεύσης του υπόγειου αυτού θησαυρού που ονομάζετε ΤΡΟΥΦΑ. 

Θα περιλαμβάνει παρουσίαση που αφορά την γνωριμία με τον υπόγειο μύκητα - την χρήση του - την καλλιέργεια του, κυνήγι άγριας τρούφας στην Πάρνηθα και γευσιγνωσία με επίκεντρο την τρούφα και τα προϊόντα της.

Το μενού της γευσιγνωσίας θα επιμεληθεί ο chef Μάριος Σαλματάνης, βάζοντας στοίχημα ότι θα καταφέρει να ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, βόλτα με τα αυτοκίνητα με στόχο το κυνήγι της τρούφας με ειδικά εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα σε πανοραμικό τοπίο της περιοχής. Επιστροφή από το κυνήγι και έναρξη της παρουσίασης. 

Γευσιγνωσία με εκλεκτά εδέσματα και κυρίαρχο υλικό την φρέσκια τρούφα και προϊόντα τρούφας. To κόστος είναι 120 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται το σεμινάριο, το κυνήγι άγριας τρούφας και η γευσιγνωσία. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, καλό θα ήταν να κάνετε εγκαίρως την δήλωση συμμετοχής σας, ενημερώνοντάς στα παρακάτω τηλέφωνα και διευθύνσεις e-mail:
Τηλεφωνικά:
Παυλίνα Κλαδοπούλου 6934264242
Αλβανός Μιχάλης 6972156279
Με e-mail:
info@troufaplus.gr
digenis67@hotmail.gr
sandytaip@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.