Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη Παντελεήμονα

Δεν κατάφερε να ανακάμψει η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα γνωρίζοντας την τρίτη της συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα αυτή την φορά από την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου με 1-3 σκορ. Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών επηρέασαν αρνητικά την ομάδα που «κατέβηκε» για άλλη μια φορά με ενδεκάδα ανάγκης στερώντας από αυτήν πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποχώρηση λόγο τραυματισμού ποδοσφαιριστή της μη έχοντας άλλων να τον αντικαταστήσει. Στο 40ο και 45ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δυο τέρματα ενώ πέτυχαν και τρίτο δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου «κλειδώνοντας» έτσι την νίκη καθώς ήταν πιο ουσιαστικοί αξιοποιώντας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 70ο λεπτό μείωσε σε 1-3 ο Χαρίτος Χρήστος με το έκτο του προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα χωρίς όμως αυτήν την φορά να συνδυαστεί και με βαθμολογική συγκομιδή. Μετά την ολοκλήρωση και της ενδέκατης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, η ομάδα βρίσκετε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και συντελεστή 12-19 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου εντός έδρας στις 15:00με αντίπαλο την Α.Ε. Πεδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.