Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Διαθεση ειδών διατροφής από την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας νομού Κιλκίς

"Συνεχίζοντας την διάθεση βασικών ειδών διατροφής σας ενημερώνουμε, ότι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 κατά τις ώρες 08:00-13:00, στο γήπεδο Πολυκάστρου θα πραγματοποιηθεί διανομή των προϊόντων: «Πατάτες, Αλεύρι, Μέλι, Καρύδια και Αμύγδαλα» 
Οι παραγγελίες καταχωρούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, www.paiones.gr
Συγκεκριμένα:
-Οι πατάτες προέρχονται από τον Αρχάγγελο Πέλλας, είναι ποικιλίας Agria και κοστίζουν τα 20 κιλά 8,5 Ευρώ (0,425Ε/Κιλό).
 
-Το αλεύρι είναι της ΕΑΣ Κιλκίς, η συσκευασία των 5 κιλών θα κοστίζει 2,70 Ευρώ(0,54 Ε/Κιλό) . 

-Το μέλι «Πάικο» είναι του παραγωγού ΚΑΪΣΙΔΗ Ηλία από την Αξιούπολη Κιλκίς και προέρχεται από τις πλαγιές και τα δάση του Πάικου, πρόκειται δηλαδή για «δασόμελο». Διατίθεται σε συσκευασία του ενός(1) και τριών(3) κιλών και κοστίζει 6 και 17 Ευρώ αντίστοιχα.


-Τα αμύγδαλα είναι της παραγωγού ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ερμιόνη από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς, η συσκευασία των 3 κιλών(με τσόφλι) θα κοστίζει 7 Ευρώ.

-Τα καρύδια είναι του παραγωγού Κρουστάλλη Κωνσταντίνου από το Πατρίκι Σερρών. Θα διατίθενται σε συσκευασίες των 2,5 κιλών(με τσόφλι) και θα κοστίζουν 8 Ευρώ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.