Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τον έπιασαν με πάνω από δέκα κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Πιερίας πέτυχαν χθες (22.12.2012) το μεσημέρι, τη σύλληψη ενός ημεδαπού και ενός υπηκόου Αλβανίας 22 ετών για κατοχή, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 
Ειδικότερα, στον Κορινό Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να κινούνται με δύο Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα. Σε αστυνομικό έλεγχο του 22χρονου ημεδαπού και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (10) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (10.342) γραμμαρίων και
· ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος επέβαινε στο άλλο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο μαζί με ένα ακόμα άτομο, συνεργοί του 22χρονου ημεδαπού, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγουν. 

Οι προαναφερόμενοι ακινητοποίησαν το όχημά τους στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αποβιβάσθηκαν από αυτό και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και πέτυχαν τη σύλληψη του 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, ενώ ο τρίτος συνεργός τους διέφυγε και αναζητείται.

Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.