Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

"Ο γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος" στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί την παράσταση του Μικρού Θεάτρου Λάρισας «Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΕΝΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 
Το έργο είναι βασισμένο στο παιδικό συγγραφικό αριστούργημα της Στέλλας Μιχαηλίδου* και αναφέρεται στην ιστορία του γάιδαρου του Μένιου, του Μένιου του μονάκριβου του πολυαγαπημένου, που η μαμά του η Φιλιώ του είχε αδυναμία, τέτοιο γαϊδούρι πίστευε, δεν έχει άλλη καμίᨔ. 

Μια έμμετρη ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση για παιδιά και γονείς, με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού.

Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό!

Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…».

Θεατρική παράσταση για παιδιά έως 10 ετών σε μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα .

Σκηνοθεσία : Βλάσης Βαλάσσης
Σκηνικά : Valentino
Χορογραφίες : Yiota Kariotis
Παραγωγή: Μικρο Θεατρο Λαρισας
Γενική Είσοδος 8 €.

2 σχόλια:

  1. (Μετά την παράσταση)

    Πώς διάλεξε ο ΟΠΟΝΓΑ να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο θεατρικό σχήμα; Γιατί οι αφίσες και τα φυλλάδια δεν ανέφεραν καθόλου τους συντελεστές ή την τιμή του εισιτηρίου; Δεν είναι ακριβό το εισιτήριο των 8 ευρώ, όταν στις καθαρά ιδιωτικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη (με κανονικό θίασο, σκηνικά, κουστούμια) το εισιτήριο είναι 10 ευρώ;
    Θεωρώ ότι η παράσταση υπολείπεται κατά πολύ από όσα μας έχει συνηθίσει ο ΟΠΟΝΓΑ τα τελευταία χρόνια, σίγουρα δεν απευθύνεται σε παιδιά πάνω από 5 χρονών, και η δημοσιοποίηση στους δρόμους της πόλης και στα σχολεία των παιδιών δεν ήταν κατατοπιστική.

    Αλήθεια σκέφτηκε κανείς τι σχέση μπορεί να έχει μια τέτοια φαρσοκωμωδία με έναν Δήμο που διοργανώνει επί 14 χρόνια τώρα ένα Διεθνές Φεστιβάλ;;;

    Ευχαριστώ,
    Χρύσα Γρηγοριάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας απογοητευσε η συγκεκριμενη παρασταση το προηγουμενο Σαββατο , περιμεναμε κατι καλυτερο για τα χρηματα που πληρωσαμε, κι αυτο γιατι εμπιστευτηκαμε τη συμμετοχη του ΟΠΟΝΓΑ. Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της κυριας Γρηγοριαδου , την επομενη φορα ισως πρεπει να ειστε περισσοτερο προσεχτικοι στις επιλογες σας κυριοι του ΟΠΟΝΓΑ , διαφορετικα θα καταστρεψετε τη καλη φημη που εχει αποκτησει ο οργανισμος , δουλευοντας σκληρα τοσα χρονια τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.