Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Παζάρι αλληλεγγύης» από τους Νέους/Νέες ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς

"Σε καιρούς κρίσης και επίθεσης, κρίσης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, υπαρξιακής, επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις, στη ζωή μας την ίδια, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από τη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα, η αντίσταση είναι μονόδρομος απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού, η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση, τη συμμετοχή και τη χειραφέτηση των «από κάτω». 
Με γνώμονα τα παραπάνω, οι Νέοι/Νέες ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διοργανώνουν «Παζάρι αληλεγγύης» το Σάββατο 22/12 στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς και την Κυριακή 23/12 και ώρα 10.00 με 14.00 στην κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου, με σκοπό να βοηθήσουν ηθικά, οικονομικά αλλά και υλικά, με την συγκέντρωση ρούχων, παιχνιδιών, βιβλίων και άλλων αγαθών και χρήσιμων αντικειμένων, συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τα αντιλαϊκά μέτρα της μνημονιακής πολιτικής.

Οι Νέοι/Νέες ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς πραγματοποιούν δράσεις αλληλεγγύης στα πλαίσια της προσπάθειας οικοδόμησης μιας κοινωνίας σεβασμού, αξιοπρέπειας, ζωής και όχι επιβίωσης. 

Σημείωση: Τα αντικείμενα που θέλει ο κάθε πολίτης να προσφέρει για το «Παζάρι αλληλεγγύης» θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, τηλ. 2341076177 (Καθημερινά 9.00-13.30, απογ. 18.00-20.00 εκτός Δευτέρας και Τετάρτης) και για την Παιονία κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6989471393 Ψαρά Σοφία.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.