Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Άσκηση Ετοιμότητας στη Σήραγγα Κατερίνης- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μεγάλης Κλίμακας με την επωνυμία Φίλιππος-Αλέξανδρος, στην Σήραγγα Κατερίνης». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
I. Τον τοπικό αποκλεισμό και των δύο κλάδων της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης της Σήραγγας Κατερίνης, τηνΤρίτη (11-12-2012) και κατά τις ώρες 22:00-06:00 της Τετάρτης (12-12-2012), λόγω διεξαγωγής της αναφερόμενης στο θέμα Άσκησης Ετοιμότητας Μεγάλης Κλίμακας με τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα η εν λόγω Άσκηση, με την προϋπόθεση να τηρηθούν οι σχετικές υποχρεώσεις περί λήψεως μέτρων ασφαλείας και σήμανσης, τόσο για τους εργαζόμενους στο έργο, όσο και για τους χρησιμοποιούντες τα ανωτέρω τμήματα των οδών οδηγούς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

Α) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ:Αποκλεισμός του Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από την έξοδο Κόμβο Κορινού (Χ/Θ 445+500) έως τον Νότιο Κόμβο Κατερίνης ( Χ/Θ 436+800) με την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Κόμβο Κορινού στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης και ακολούθως δυτική οδό Μουσών, κυκλικοί κόμβοι Δημοτικών οδών Αυγουστίνου και Λ. Ιασωνίδη και μέσω της παράλληλης δυτικής βοηθητικής οδού είσοδος στην Εθνική Οδό προς Αθήνα από το Νότιο Κόμβο (Χ/Θ 436+800).

Β) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Αποκλεισμός του Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. από την έξοδο Νότιου Κόμβου Κατερίνης (Χ/Θ 436+800) έως τον Βόρειο Ημικόμβο Κατερίνης (Χ/Θ 439+600) με την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Νότιο Κόμβο και μέσω της παράλληλης δυτικής βοηθητικής οδού, κυκλικών κόμβων Δημοτικών οδών Λ. Ιασωνίδη και Αυγουστίνου και ακολούθως προέκταση Δημοτικής οδού Ν. Δίκα / οδό Σελευκιδών, είσοδος στην Εθνική Οδό προς Θεσσαλονίκη από το Βόρειο Ημικόμβο Κατερίνης (Χ/Θ 439+600).


II. Η παραχωρησιούχος εταιρεία "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε." υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της Άσκησης να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, όπως επίσης και την ακώλυτη εξυπηρέτηση των παρόδιων δραστηριοτήτων.

III. Μέτρα Τροχαίας ληφθούν από Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης & Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας κατά την κρίση Διοικητών Υπηρεσιών, αυτών.

Α Ρ Θ Ρ Ο 2ο

- Οι παραβάτες της παρούσης Απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 420 Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4,5,52,103 και 104 του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκαν με το Ν. 3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ.»

Α Ρ Θ Ρ Ο 3ο

- Η ισχύς της παρούσας στην εδαφική δικαιοδοσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, αρχίζει από τη δημοσίευσή της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Κ.Ο.Κ. και την ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3861/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.