Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κέρδισε τις εντυπώσεις και μοιράστηκε τους βαθμούς ο Άρης Παντελεήμονα

Ισοπαλία παραχώρησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στον Στερναϊκό Μεγάλης Στέρνας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με το τελικό 1-1 σκορ να βρίσκει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους αλλά όχι και τους φιλοξενούμενους που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 15ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι εντός περιοχής του Βλαχίδη Δημήτριου με την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με άλλο ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του αειθαλή ποδοσφαιριστή Χονδρόπουλου Ηλία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε μένοντας τελικά με τη πικρία των χαμένων βαθμών αλλά και με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης παρά τις απουσίες αρκετών βασικών του ποδοσφαιριστών. 

Μετά την ολοκλήρωση και της δωδέκατης αγωνιστικής η ομάδα βρίσκετε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και συντελεστή 15-20 τέρματα. Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα θα πει τα κάλαντα συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας θα ενώσουν τις φωνές τους και θα ψάλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε κάθε σπίτι του χωριού ανταλλάσσοντας ευχές με όλους τους κατοίκους του χωριού. 

Επόμενη αναμέτρηση την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 εντός έδρας στις 15:00 με αντίπαλο τον Α.Ο. Καστανιών. 

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.