Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και πήρε ότι βρήκε

Στις 20.12.2012 το βράδυ συνελήφθη στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, 22χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα ο προαναφερόμενος την 19.12.2012, με τη μέθοδο της θραύσης υαλοπίνακα αφαίρεσε από δύο Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών 35 και 29 ετών αντίστοιχα, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φωτογραφική μηχανή. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, εντόπισαν τον 22χρονο και σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει τα ανωτέρω αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.