Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κιλκίς για τις πρώτες ύλες στην περιοχή Ποντοκερασιάς

Έπειτα από την ένταξη στο Δ’ ΚΠΣ έργο του ΙΓΜΕ στο Δ.Μ.Χ. Ποντοκερασιάς και στο πλαίσιο έρευνας αξιολόγησης μη ενεργειακών πρώτων υλών, έλαβε χώρα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνάντηση – ενημέρωση των εκπροσώπων του ΙΓΜΕ για το συγκεκριμένο έργο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και των Περιφερειακών Συμβούλων. Στη συνάντηση παρευρέθησαν και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Μ. Αναστασιάδης και Β. Καραμπίδης. 
Από την ενημέρωση για το ερευνητικό έργο του ΙΓΜΕ στην εν λόγω περιοχή του Δ. Δ. Ποντοκερασιάς, έχουν εξαχθεί χρήσιμα συμπεράσματα όπως ότι το ερευνητικό έργο όσον αφορά τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία (φορείς) για ιδία χρήση.

Οι εκπρόσωποι του ΙΓΜΕ δεσμεύθηκαν ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στο τοπικό κατάστημα του Δ. Δ. Ποντοκερασιάς για ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής.

6 σχόλια:

  1. Καταρίνα:

    α) Τα παραπάνω προέρχονται από δελτίο τύπου (αν ναι - ποιανού;) ή από δημοσιογραφική έρευνα;

    β) Αγαπάει ο θεός τον κλέφτει αγαπάει και τον νοικοκύρη! Τους πρόλαβε ο κ.Παγλαρίδης και μάλιστα τους εξέθεσε δεόντως για τη σιωπή τους.
    Μετά από μιά εβδομάδα βγαίνει ανακοίνωση "άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα"!
    Σύντομα θα έχει ο κόσμος όλα τα στοιχεία για τα σχέδια στην Ποντοκερασιά! Εκτός αν πιστεύουν ότι είμαστε τόσο βλάκες στο Κιλκίς για να πιστέψουμε ότι το ΙΓΜΕ και το ΥΠΕΚΑ κουβαλήθηκαν εδώ για να φροντίσουν για τα νερά μας και μάλιστα στην Ποντοκερασιά!

    γ)Τι σχέση μπορεί να έχει το έργο για τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής Ποντοκερασιάς με το έργο αξιολόγησης μη ενεργειακών πρώτων υλών που είναι ενταγμένο στο Δ’ΚΠΣ; Αντιθέτως άλλες σχέσεις πολύ πιο αιτιολογημένες και με έγγραφα, υφίστανται!

    Εδώ είμαστε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: Γιατί πρέπει το ΙΓΜΕ να έρθει να ενημερώσει το χωριό για κάτι τόσο καλό όπως η έρευνα του υδροφόρου ορίζοντα του χωριού; - για καλό δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν λενε την αληθεια οι μυστικοπαθεις της Αντιπεριφερειας; Εντασσει το ΙΓΜΕ της ενα εργο στο ΕΣΠΑ που εχει καθαρα σκοπο την περαιτερω ερευνα χρυσου που θα γινει με δημοσιο χρημα για να ερθει η μεταλλευτικη εταιρια εξορυξης χρυσου και να παρει ετοιμη την περιοχη για εξορυξη. Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες! Το φαουλ του Γκουντενουδη δηλαδη η αποσιωπηση και η μη εγκαιρη ενημερωση ειναι χοντρο και εσκεμμενο, οπως και των υπολοιπων, ειδικα του Αναστασιαδη και του Καραμπιδη που ως μελη της διαπαραταξιακης του Δημου κατα των μεταλλειων επρεπε να ενημερωσουν τους συναδελφους τους του Δημοτικου συμβουλιου και τον λαο του Κιλκις. Ο Γκουντενουδης περισυ υπεγραψε την παραχωρηση των Κρουσιων και του Παικου για ερευνα και εξορυξη χρυσου κ.α.,μετα εκανε τον ανηξερο! Τωρα γιατι αυτη η μυστικοτητα; Καποιοι μηπως ετοιμαζονται να παιξουν τον ρολο του Παχτα στο Κιλκις! Μην κανουν αυτην την φορα το λαθος να ξαναβαλουν την τζιφρα τους για ενα νεο εγκλημα οπως ειναι η "ερευνα"- καταστροφη της Ποντοκερασιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες ολα αυτα μονο υπουλα μπορουν να θεωρηθουν. προσπαθουν οι κυριοι του υπεκα και του ιγμε με υπογειους τροπους να μας φερουν προτετελεσμενα γεγονοτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαθαμε οτι η Ποντοκερασια βγαζει χρυσόψαρα γι αυτό και η επίσκεψξ των αρμοδίων...αληθεύει;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.