Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αγρότες της Πέλλας παρέδωσαν λαχανικά στη θεραπευτική κοινότητα «Ιθάκη»

Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη των αγροτών με τους κοινωνικούς εταίρους και όσους έχουν ανάγκη, οι αγρότες της Πέλλας με πρωτοβουλία της Τοπικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστσικής Συσπείρωσης ( Π.Α.ΣΥ. ) παρέδωσαν για δεύτερη φορά σημαντική ποσότητα λαχανικών ( Μπρόκολλα - Κουνουπίδια ) στη Θεραπευτική Κοινότητα Κ.Ε.Θ.Ε.Α. «ΙΘΑΚΗ» στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. 
Προχώρησαν έτσι στην υλοποίηση της απόφασης της πρόσφατης Πανελλαδικής Συνέλευσης της ΠΑΣΥ στη Λάρισα για «ανάπτυξη της αλληλεγγύης με τους κοινωνικούς εταίρους ενόψει των εορτών».

Συγκέντρωσαν λαχανικά από αγρότες αρνούμενους να δώσουν «τσάμπα τον ιδρώτα τους» και τη παραγωγή τους στο χονδρεμπόριο με τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού, που εκβιαστικά επιβάλει. Προτίμησαν να τα δώσουν στου τρόφιμους της «ΙΘΑΚΗΣ», που τα έχουν ανάγκη, ειδικότερα αυτή τη περίοδο εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης με τις τεράστιες περικοπές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και από τους τομείς της υγείας & της πρόνοιας.

Η προσφορά των αγροτών της ΠΑΣΥ έγινε δεκτή με πολλές ευχαριστίες από τη Θεραπευτική Κοινότητα Σίνδου σαν σημαντική για τη λειτουργία του Ιδρύματος πράξη αλληλεγγύης των αγροτών της ΠΑΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.