Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αγιασμός των νέων χώρων του Συλλόγου Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος»

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 τελέστηκε ο αγιασμός στο χώρο των νέων γραφείων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» επί της οδού Αριστείδου 1, όπου παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου. 

Στο νέο χώρο εγκαινιάστηκε η Έκθεση Αγιογραφίας της Αξιουπολίτισσας Μαρίας Συμεωνίδου, η οποία έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013 κατά τις ώρες 12.00-2.00 το μεσημέρι και 5.00-9.00 το απόγευμα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του προέβη στη βράβευση της πρώην Πρόεδρου κας.Ευδοξίας Ξηρουδάκη για το πολύτιμο έργο της στην εξέλιξη του Συλλόγου.

Η νυν Πρόεδρος του Συλλόγου κα.Γεωργία Κολεσιώτου κάνοντας μικρή αναφορά στο ιστορικό του που ξεκίνησε το 2005 με ενέργειες του Χαρίτωνα Αναστασιάδη, ευχαρίστησε την κα.Ε.Ξηρουδάκη για την μεγάλη της προσφορά και ευχήθηκε τη νέα χρονιά να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα προβλήματα όχι μόνο των καρκινοπαθών αλλά και όλων των ευπαθών ομάδων.

Επίσης ευχαρίστησε τον κ.Πασχάλη Αποστολίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Nutripet Hellas Ε.Π.Ε. με τη χορηγία του οποίου τυπώθηκαν και κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του Συλλόγου. Στο ημερολόγιο αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Στεφανίδης (ο οποίος είχε και την επιμέλειά του) λέγοντας ότι σ’ αυτό υπάρχουν φωτογραφίες από πίνακες του Δωρόθεου Αντωνιάδη που απεικονίζονται παλιά σπίτια του Κιλκίς κυρίως χιονισμένα όπου παρατηρείται έντονα η διαφορά των εποχών αφού τη θέση των περισσότερων από αυτά έχουν πάρει σήμερα πολυόροφες οικοδομές.

Συγκίνηση προκάλεσαν στους παρευρισκόμενους τα λόγια της Προέδρου Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδας κας.Περσεφόνης Μήττα η οποία τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού και της αγάπης ιδιαίτερα στις συνθήκες που βιώνουμε σήμερα.

Στην έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. κα.Περσεφόνη Μήττα, η Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων κα.Δανάη Τριγωνάκη με τη Γεν.Γραμματέα κα.Χρυσάνθη Στανίδη, η Αντιπρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας κα.Φωτεινή Νάατσιου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αναπήρων Κιλκίς κ.Νικόλαος Αβραμίδης, ο Δ/ντής Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου κ.Γεώργιος Περπερίδης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Φαρμακοποιών Κιλκίς κ.Δημήτριος Αγαθόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς κ.Παύλος Τονικίδης και πολλοί φίλοι και φίλες του Συλλόγου που στηρίζουν τις νέες δράσεις του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.