Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση-βόμβα Καμμένου: “Δεν θα πάρω σπόνσορα την εταιρεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σωπάσω”

Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος μιλάει στον REAL FM με το Νίκο Χατζηνικολάου. Θέμα της συζήτησης είναι οι πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών από το κίνημα. Ακούστε τη δήλωση-βόμβα στο 15:15 του βίντεο:

Π.Κ.: Ακούστε κ. Χατζηνικολάου, όποιος θέλει να φύγει. Όποιος δεν αντέχει να είμαστε ένα κίνημα το οποίο δεν θα πάρει σπόνσορα από τις εταιρείες εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σιωπήσει, όσα λεφτά κι αν δεν έχει, δεν θα συμβιβαστεί με τραπεζίτες, όσα λεφτά κι αν δεν έχει και δεν θα μπει στο σύστημα, στο παλαιοκομματικό σύστημα που κατέρρευσε μαζί με τη μεταπολίτευση.

Ν.Χ.: Σας πρότειναν τέτοια πράγματα οι βουλευτές αυτοί; Σας πρότειναν δηλαδή να έχετε χορηγό ας πούμε, τον ιδιοκτήτη των ορυχείων;

Π.Κ.: Υπήρχαν προτάσεις και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρουμε χορηγούς, να μας βοηθήσουν χορηγοί, οι οποίοι βεβαίως θα ζητούσανε συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Δεν έφυγα από τη Ν.Δ., καταψηφίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου, για να κάνουμε ένα κίνημα το οποίο θα εξαρτάται από τον κάθε εργολάβο.

Είναι τόσο σαφής η δήλωση που δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για σπόνσορες και χορηγούς που ζητάνε ανταλλάγματα και περιγράφει μία συγκεκριμένη εταιρεία. Η πρόταση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στο τέλος της οποίας ήταν προγραμματισμένη μια συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε καίρια την συγκεκριμένη εταιρεία.

Πέφτει κανείς απ΄τα σύννεφα; Μάλλον όχι. Πιστεύει κανείς ότι οι “χορηγίες” της ΖΗΜΕΝΣ προς τα πολιτικά κόμματα ήταν μεμονωμένο φαινόμενο στην Ελληνική πολιτική ζωή; Μήπως ήταν ο Μαντέλης ο μόνος ή μήπως τα πήρε μόνο από τη ΖΗΜΕΝΣ; Άλλες εταιρείες δεν “αξιοποίησαν” αυτά τα “σύγχρονα εργαλεία” προβολής του εξαιρετικού τους έργου;

Όσοι απορούσαν για το ζήλο με τον οποίο κόμματα, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης προωθούν την καταστροφή της Χαλκιδικής από τη συγκεκριμένη εταιρεία τώρα έχουν την απάντηση τους. Χορηγίες.


Πηγή: antigoldgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.