Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής τροφίμων από τις 17 μέχρι και τις 31 Δεκέμβρη πραγματοποιεί το τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς με σκοπό να βοηθήσει, να συμπαρασταθεί στους άπορους. 
Η σοβαρότατη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία, ενώ πολλές οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, στη διαχείριση των καθημερινών αναγκών τους.

Στόχος της προσπάθειάς μας είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συλλογή τροφίμων στο πλαίσιο προσφοράς αγάπης. Τα είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι λάδι, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, καφέ και είδη καθαρισμού.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα και να προσφέρουν από το βάθος της καρδιάς τους και από το υστέρημά τους ότι από τα παραπάνω είδη μπορούν στο κέντρο συλλογής: Γραφείο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς – Ελ. Βενιζέλου 2 και από τις 8:00 έως τις 13:30.

Ας προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να μπορέσουν όλοι να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης περισσότερο.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.