Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τρίωρη στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Το Έκτακτο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, με τις αποφάσεις του έδειξε ότι η πλειοψηφία των αιρετών δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργεί η πολιτική της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πολιτική που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην οικονομική, λειτουργική και θεσμική κατάρρευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκτός από την «αντίδρασή» τους στο θέμα της διαθεσιμότητας, για τα υπόλοιπα θέματα θα προσφύγουν στα Δικαστήρια. Δηλαδή, «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Την ίδια στιγμή, η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση με πρωτοβουλία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης προωθεί πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ώστε να θέσει σε διαθεσιμότητα το σύνολο των Διοικητικών εργαζομένων Αορίστου Χρόνου Δ.Ε., καταπατώντας το Σύνταγμα αλλά και τη Νομοθεσία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και όλα αυτά, δυστυχώς, γίνονται και με τις ευλογίες κάποιων αιρετών. Δεν είναι τυχαίο πως ο κ. Αντώνης Μανιτάκης «ανέμενε» το τέλος του Έκτακτου Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και ανάλογα με τις αποφάσεις που αυτό πήρε, προχώρησε στο επόμενο βήμα του σχεδίου του.

Όμως και αυτή η προσπάθεια της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη θα μείνει στα χαρτιά γιατί είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση εργαζομένου. Όσο ο αγώνας αυτός είναι ΜΟΝΟ δική μας υπόθεση, τότε δεν φοβόμαστε κανέναν.

Πλέον η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή όλων μας στην 3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια είναι καθήκον μας. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί στη 1.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα). Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.