Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» για 5η φορά στην Κύπρο από την NOTESIS

Συνεχίζεται η δραστηριοποίησης της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο, με την υλοποίηση για 5η συνεχόμενη φορά -μέσα σ’ ένα χρόνο- της θεματικής ενότητας «οργάνωση εκδηλώσεων» και τη διοργάνωση του αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος με τίτλο «εκδηλώσεις: από το Α μέχρι το Ω». 
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στην αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου HILTON park Nicosia και το παρακολούθησαν 15 Κοινοτικοί Γραμματείς & Πολιτιστικοί Λειτουργοί.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ.Νίκος Παρδάλης.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αναλύθηκε όλη η διαδικασία που ακολουθείται για την οργάνωση μίας πετυχημένης πολιτιστικής, αθλητικής, κοινωνικής & εταιρικής εκδήλωσης, με την επιλογή της κατάλληλης παρουσίασης (event) καθώς και της κατάλληλης χρονικής στιγμής (timing), έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της διοργάνωσης και να αποτυπωθεί το μήνυμα στη συνείδηση του κοινού.

Στην συνέχεια, ο εισηγητής αναφέρθηκε στον ρεαλιστικό προγραμματισμό (χρόνος, τόπος-χώρος, τρόπος, συντελεστές, στόχος-σκοπός, κοινό που απευθύνεται), στον ορθολογικό σχεδιασμό (δράσεις, μέσα, κανόνες δεοντολογίας, προϋπολογισμός, συμφωνίες, χορηγίες), στην προσεκτική οργάνωση (επιλογή συνεργατών, ενέργειες, εξοπλισμός, εθιμοτυπία, ασφάλεια, φιλοξενία, διοικητική μέριμνα, εστίαση), στη σωστή διαχείριση των δημοσίων σχέσεων (προβολή, προώθηση, δημοσιότητα), στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των απρόβλεπτων καταστάσεων, που είναι οι πιο σημαντικοί και καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία μίας εκδήλωσης.

Τέλος στην πρακτική άσκηση που ακολούθησε, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν πρωτοποριακές ιδέες, δημιουργικές επιλογές, αισθητικές παρεμβάσεις, να μελετήσουν ορθές πρακτικές (μέσω βιντεοπροβολής) και να συζητήσουν με τον εισηγητή εμπειρίες, από την διοργάνωση εκατοντάδων εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.






3 σχόλια:

  1. Na sinexisete gia alla 30 xronia...
    Apo thn Kypro sas agapame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα σεμινάρια και να κάνετε θα είμαστε πάντα παρών.
    Καλη χρονιά απ' τ' Αρεδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Νίκο, περιμένουμε να συνεχίσουμε το σεμινάριο στο Κιλκίς όπως μας υποσχεθήκατε! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.