Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη 39χρονος στην Αργυρούπολη Κιλκίς για παράνομο στοίχημα

Επιχείρηση παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε χθες (19.12.2012) το βράδυ, σε καφενείο στην Αργυρούπολη Κιλκίς. 
Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος ιδιοκτησίας μίας 37χρονης ημεδαπής με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός.

Συγκεκριμένα, το ερευνώμενο κατάστημα, είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών, σχετικού με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων με αποδόσεις μεγαλύτερες του Ο.Π.Α.Π..

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012 βρέθηκαν ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές σε εταιρεία στοιχημάτων που ξεπερνούν τις (8.000) ευρώ.

Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχαν εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που χρησιμοποιήθηκε κατά την διενέργεια των παιγνίων, ο οποίος μαζί με λοιπά παρελκόμενα κατασχέθηκε.

Σε βάρος του 39χρονου και της 37χρονης, η οποία δε συνελήφθη και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων Αγορών».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.