Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκαν και οι υπόλοιποι 3 κλέφτες της εξαμελούς σπείρας

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν έξι ημεδαποί, τρεις εκ των οποίων είχαν συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης 
Σχετικά με την εξάρθρωση εξαμελούς εγκληματικής ομάδας που προέβαινε κυρίως σε διαρρήξεις οικιών και κλοπές πινακίδων οχημάτων, ανακοινώνεται ότι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών εξιχνιάστηκαν επιπλέον μία κλοπή οικίας, τρεις απόπειρες κλοπής οικιών, καθώς και μία κλοπή πινακίδας οχήματος σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κλοπές. Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης είχαν συλληφθεί τρεις από τους έξι δράστες τον Νοέμβριο του 2012.

Από τη συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, προέκυψε ότι τα μέλη της ίδιας ομάδας:
· απογευματινές ώρες της 05.10.2012 αφαίρεσαν μία κλοπή πινακίδας οχήματος στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας,
· απογευματινές ώρες της 08.10.2012 αφαίρεσαν από οικία στο Ροδολίβος Σερρών χρυσαφικά αξίας (5.000) Ευρώ και
· απογευματινές και βραδινές ώρες της 08.10.2012 διέπραξαν τρεις απόπειρες κλοπών οικιών στην Παλαιοκώμη και το Πεθελινό Σερρών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της συμμετοχής των μελών της ομάδας και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.