Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη υποψήφια ΕΒΤ 2013

Κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως (EHF) ο φάκελος υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων στο Beach Handball (European Beach Handball Tour – EBT) το 2013 (7–9 Ιουνίου). Η διοργάνωση, το ΕΒΤ FINALS, συγκεντρώνει τις 16 καλύτερες ομάδες (8 ανδρικές και 8 γυναικείες) από τις συνολικά 52 ανδρικές και 35 γυναικείες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα όλο τον χρόνο. Από την τελική φάση που χαρακτηρίζεται και «Champions League» της Άμμου θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης. 

Στην φετινή διοργάνωση, από ελληνικής πλευράς, θα συμμετέχει η πρωταθλήτρια Ελλάδος στις γυναίκες AVANT GARDE και στους άνδρες SUMMER 04. Ο ελληνικός φάκελος -που θα ανταγωνισθεί εκείνους της Ουγγαρίας και της Αυστρίας- περιλαμβάνει την διεξαγωγή του τουρνουά στις ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του «Χωριού της Ειρήνης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας έχει στο ενεργητικό της άλλες δύο επιτυχημένες διεξαγωγές της ίδιας διοργάνωσης (Παραλία Κατερίνης 2006 και Ίσσος Κέρκυρας 2009), ενώ η Πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικών AVANT GARDE κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, το 2009, στην Κέρκυρα. Πρέπει δε να υπογραμμισθεί, ότι ο τίτλος αυτός της AVANT GARDE ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το Ελληνικό χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο, μέχρι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου Τσάλεντζ Καπ, πέρυσι, στη σάλα, από τον Διομήδη Άργους.

Η απόφαση για την ανάθεση της διοργάνωσης θα ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF), στη συνεδρίασή του, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, στο Βελιγράδι, στο περιθώριο του Euro 2012 Γυναικών.

http://handballteam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.