Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo WTF, Α class στο Zagreb Κροατίας

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo WTF, Α class, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο DOMSPORTOVA στο Zagreb Κροατίας στις 10-11-12. Η συμμετοχή των αθλητών/τριών ανερχόταν στους 1328 από 190 συλλόγους. Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae do σε 12 τερέν με κανονισμούς WTF. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε όλες τις κατηγορίες διότι συμμετείχαν πρωταθλητές Ευρώπης. Παγκόσμιοι Ολυμπιονίκης και πολλοί από Εθνικές ομάδες (National teams).Λόγο μεγάλης συμμετοχής οι αναμετρήσεις ανέρχονταν έως και 6 αγώνες για τον τελικό σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Η χρόνια προσπάθεια των διοργανωτών, η άψογη συμπεριφορά και η διεξαγωγή έχει κατατάξει το πρωτάθλημα αυτό σε A class που σημαίνει και επιπλέον βαθμολογία των διακριθέντων στη ΕΤU. Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η τόλμη’ Κιλκίς με 8 αθλητές/τριες σε κοινή αποστολή με τον Α.Σ. Χουαράνγκ και Α.Σ. Μενεμένης Θεσσαλονίκης, Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Α.Σ. Καισαριανής και Α.Σ. Παλμός Αθηνών με συνολικά 35 αθλητές/τριες. Τα μετάλλια που κατέκτησε η αποστολή ήταν τέσσερα, 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα. Από τον Α.Σ. ‘Η τόλμη’ Κιλκίς συμμετείχαν και κατάφεραν να διατηρηθούν στην 8άδα οι:
Kαλασαρίδου Αλεξάνδρα senior female έως 67 κιλά,
στην 16άδα οι:
Ποζίδης Συμεών kadet male έως 53 κιλά,
Φουλεδάκη Μαρία kadet female έως 59 κιλά,
Καίκη Βαλσάμω kadet female έως 47 κιλά και
Πούπη Χρυσούλα junior female έως 68 κιλά.
Mεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν αλλά η μεγάλη συμμετοχή στη κατηγορία δεν τους επέτρεψε να διακριθούν οι:
Λεμονίδης Μιλτιάδης senior male έως 74 κιλά,
Δανιηλίδης Χαράλαμπος senior male έως 74 κιλά και
Στεφανίδου Ευθυμία junior female έως 59 κιλά.
To Κroatia Open όπως και το Germany, Belgium,
France και το Eindhoven Open θεωρούνται από τα δυσκολότερα της Ευρώπης. Έχεις τη δυνατότητα να αγωνιστείς με κορυφαίους αθλητές/τριες και να αποκομίσεις πολλά στον αγωνιστικό τομέα με στόχο να ανταπεξέλθεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα διεκδικώντας μετάλλια και εθνική ομάδα.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους και τη διεκδίκηση ανάμεσα σε τόσο δύσκολες αναμετρήσεις πιστεύοντας ότι τα θετικά είναι μπροστά για τις διοργανώσεις που έρχονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.