Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πρωταθλητής Κυπελλούχος Ελλάδος ο Νικολάου Αριστείδης και μετάλλια για τον ΆΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ στο Πανελλήνιο Κύπελο TAE KWON DO στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Στις 23-24-25/11/2012 ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Α Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών –Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο ( ΕΛ.Ο.Τ.). Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές : Νικολάου Αριστείδης έτος. γεν.1999 κιλά +65, Κυριακίδης Κλεόβουλος έτος .γεν.2000 κιλά – 61, Ζαρπας Ανδρέας έτος. γεν.2000 κιλά -53, Δαδούπη Νίκη έτος γεν.2000 κιλά -47, και ο Αγριδιώτης Χαράλαμπος έτος γεν.1996 κιλά +78 .Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν παρά πολύ καλές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν στις ανάλογες θέσεις : 

O Νικολάου Αρ. κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του δείχνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αφού έχει κατακτήσει φέτος σχεδόν όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν .Η Δαδούπη Νίκη μετά από καλές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο διάκριση πολύ καλή για την αγωνιστική της εμπειρία. 

Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο μετά από εμφανίσεις που εξέπληξαν θετικά αφού εμφάνισε ένα τέλειος διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο φέτος πράγμα που οφείλεται καθαρά στην ψυχολογία .Οι αθλητές Ζάρπας Ανδ. παρά την καλή εμφάνιση του δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια και κατετάγη στην εξάδα , Και ο Αγρυδιώτης Χαρ. με μέτρια εμφάνιση λόγω κόπωσης δεν έδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο που του αρμόζει και ηττήθηκε στα σημεία (Κατατάχθηκε στην εξάδα ).

Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου αφού με συμμετοχή πέντε αθλητών κατάφερε ο σύλλογος να κατακτήσει μια πρώτη θέση χρυσό μετάλλιο και δυο τρίτες, χάλκινα μετάλλια ποσοστό πάνω από 70% του συνόλου πράγμα που δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. 

Τέλος εκφράζει την δυσαρέσκεια του για τον άδικο αποκλεισμό του Προσώπου του κατά την διάρκεια των αγώνων υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αθλητών πράγμα που ανάγκασε τους αθλητές να αγωνιστούν στους μίσους αγώνες χωρίς προπονητή στην καρεκλά .Δήλωσε βέβαια ότι ότι και να γίνει θα παραμείνει και θα υποστηρίζει το δίκαιο των αθλητών του με οποιαδήποτε κόστος γιατί ακολουθεί αξίες όπως την τιμιότητα το ήθος την αξιοπρέπεια και το ευ αγωνίζεστε και όχι άλλες σκοπιμότητες που εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα και όχι τον αθλητισμό.

 Τέλος ο Προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε ότι μέσα από σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή σιγά σιγά δημιουργείς το καλό αποτέλεσμα και την νίκη. Θερμά Συγχαρητήρια δίνει ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.