Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βρήκε τον άντρα της κρεμασμένο στην κληματαριά

Ατέλειωτος φαίνεται ότι είναι ο κατάλογος συνανθρώπων μας που θέτουν τέλος στη ζωή τους και φαίνεται ότι αυξάνεται καθημερινά με μαθηματική ακρίβεια. Στη, δυστυχώς, μακρά λίστα, ήρθε να προστεθεί χθες το βράδυ άλλο ένα συμβάν ανθρώπου που έθεσε τέρμα στη ζωή του και είναι το έβδομο περιστατικό για το 2012.
Πρόκειται, για έναν 60χρονο συνταξιούχο τραπεζικό, που βρέθηκε απαγχονισμένος χθες το βράδυ, από τη σύζυγό του, στο σπίτι του στη Μακρινίτσα, πίσω από το Περιβαλλοντικό Κέντρο Μακρινίτσας.

Ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος στην κληματαριά, στην αυλή του σπιτιού του. Ο 60χρονος είχε πάρει σύνταξη, εδώ και μερικά χρόνια από την Τράπεζα Πίστεως, όπου εργαζόταν, ενώ έχει έναν γιο, που σπουδάζει στο
εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών, που οφείλονται στην κατάθλιψη ή άλλα ψυχολογικά προβλήματα, ασθένειες που οι ειδικοί σχετίζουν και με την οικονομική κρίση, στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στο Ν. Μαγνησίας, έχουν καταγραφεί πέντε περιστατικά αυτοκτονιών το 2009, 12 περιστατικά το 2010, δέκα το 2011, ενώ για το 2012, το χθεσινό ήταν το έβδομο συμβάν αυτοκτονίας ανθρώπου.

http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.