Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Όχημα για τη μεταφορά των Ατόμων με Αναπηρία απέκτησε ο σύλλογος «βηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» απέκτησε πρόσφατα ένα ειδικά διασκευασμένο όχημα για τη μεταφορά των Ατόμων με Αναπηρία. Το λεωφορείο αποκτήθηκε με χορηγία του Ο.Π.Α.Π. και έπειτα από συνεργασία του Συλλόγου με τον πρώην βουλευτή και υπουργό κ. Φλωρίδη. 
Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Συλλόγου συναντήθηκε με τον κ. Φλωρίδη, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξη στο συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

Στο περιθώριο της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε τον πρώην υπουργό για τις δραστηριότητες του φορέα και τους στόχους της επόμενης περιόδου με κυρίαρχο ζήτημα την υποστηριζόμενη διαβίωση στο πλαίσιο της οποίας επίκειται η λειτουργία δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε μισθωμένα διαμερίσματα. Τα δύο διαμερίσματα πρόκειται να λειτουργήσουν στην πόλη του Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα με χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. Παράλληλα ενημερώθηκε για την ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Κιλκίς.

Η σχέση του κ. Φλωρίδη με τον Σύλλογο είναι διαρκής καθώς ως νομικός το 1994 είχε την ευθύνη για τις διαδικασίες ίδρυσης ενώ ως Νομάρχης συνεργάστηκε με την τότε διοίκηση του Συλλόγου για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά από όλους τους βουλευτές τις πόλεις μας μόνο ο Φλωριδης έχει κάνει κάτι .........μακραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.