Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μαζική διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή

Από πολύ νωρίς, μία ώρα πριν ξεκινήσει η μαζική διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, η πλατεία Αττικής κατακλύστηκε από πολίτες που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές. Χιλιάδες Έλληνες προμηθεύτηκαν τρόφιμα από την πρώτη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής απέναντι στα νέα μέτρα και τον προϋπολογισμό που οδηγούν στην φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Στην δράση συμμετείχε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, καθώς και μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της Αττικής. Κατά προτεραιότητα εξυπηρετήθηκαν 'Ελληνες αναξιοπαθούντες, άνεργοι και πολύτεκνοι.






7 σχόλια:

  1. Μπράβο την Χρυσή Αυγή,η μόνη που βοηθάει Έλληνες/ιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δε μας λέτε ποιός χρηματοδοτεί τη χρυσή αυγή???.Αλλο ένα κατεστημένο κόμμα παραπλάνησης του Ελληνικού λαού όπως και όλα τα άλλα που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.... ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω δεν θα παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο σε Έλληνες οχι σε ανθέλληνες και κομματοσκυλα, οι εβραιοι σημερα ειναι σύμμαχοί μας, καποιοι αριστεροι "Έλληνες" συνεχεια δημιουργουν θεματα με το Ισραηλ....οι ακροαριστεροι ειναι και φιλοι με τους παλαιστινιους οχι οι ακροδεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας θυμηθουμε τι εχουν κανει μεχρι τωρα δυο ακραια κομματα, Χρυση αυγη και Συριζα.
    Ακροαριστερα: απαγωγη Μυλωνα, τραπεζα Marfin (εκαψαν ζωντανους ανθρωπους επειδη δεν απεργουσαν), ληστες με τα μαυρα, δολοφονια ρουμανων στην Κυπρο, δολοφονια ταξιτζη στην Παρο, βομβα σκοτωσε Πακιστανακι, μερικες δολοφονιες απο τρομοκρατικες οργανωσεις (17Ν, Πυρηνες Φωτιας κλπ), επεισοδια και πλιατσικο σε καθε πορεια, τραμπουκισμοι στα ελληνικα Πανεπιστημια.
    Ακροδεξια: ξυλο σε λαθρομεταναστες, μαχαιρωμα σε εναν ακροαριστερο, σπασιμο παγκων σε μεταναστες που δεν ειχαν αδεια.
    Μαλλον οι αριστεροι ειναι πιο ακραιοι, αλλωστε ειναι οι μοναδικοι στον κοσμο που ειχαν την μεγαλυτερη φυλακη (βλεπε Βερολινο-τοιχος).
    ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.