Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στην Ονειρούπολη Δράμας το Λυκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Ώρα αναχώρησης 08:30 π.μ. Η εκδρομή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους! Θα σας παρακαλούσαμε, όσοι θα θέλατε να συμμετάσχετε στην εκδρομή, να κάνετε κράτηση εγκαίρως, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τελευταία στιγμή με τον αριθμό των θέσεων. 
Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ το άτομο 

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο). 

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

1 σχόλιο:

  1. μια μαμα που απολυσανε τον ανδρα μου απο τη δουλεια30 Νοεμβρίου 2012 στις 8:01 μ.μ.

    δηλαδη μια μαμα κ το παιδι θελει 24 ευρω,και 20 να φανε 44 ευρω, την κυρια νιακα την περισσευουνε και κουβαλαει τα παιδια στην ονειρουπολη οταν εδω θα υπαρχει το χριστουγεννιατικο χωριο του δημου με τοσες δραστηριοτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.