Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Στον τόπο που γεννήθηκα… Νεοχώρι Ημαθίας !

Γνωρίστε το Νεοχώρι του νομού Ημαθίας μέσα από την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της τηλεόρασης 4Ε! 
Όπως κάθε Κυριακή ένας νέος τόπος έρχεται στις μικρές μας οθόνες….
Ο κύριος Δημήτρη αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στην ιστορία του τόπου. Ο πατέρας Αντώνιος μας υποδέχεται στον ιερό ναό ενώ στο δημοτικό σχολείο συναντούμε τον κύριο Σωτήρη.Αναζητώντας τον μεγαλύτερο σε ηλικία κάτοικο του Νεοχωρίου μας προτείνουν με μια φωνή να επισκεφτούμε τον κυρ Δημήτρη. 

Ο πολιτισμός και η παράδοση στο Νεοχώρι είναι σε περίοπτη θέση. Όλοι οι κάτοικοι συμμετέχουν ενεργά στους πολιτιστικούς συλλόγους. Από κέντημα μέχρι και γλυκά, λικέρ και κοσμήματα φτιάχνουν οι γυναίκες!

Μιλούμε με τους παλιούς κατοίκους ενώ επισκεπτόμαστε τον κύριο Γιάννης «συλλέκτη –γεωργοκτηνοτρόφος»!

Το Νεοχώρι φημίζεται για το καλό βαμβάκι του και το καλό τσίπουρο!

Μαγειρεύουμε σε αυλή ξεχωριστή ενώ στην κεντρική πλατεία οι γυναίκες ετοιμάζουν τραπέζι για να φιλέψουν όλους τους χωριανούς. Τα χορευτικά «κλέβουν» την παράσταση με τις ξεχωριστές φορεσιές ….

Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11:45 και σε επανάληψη την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 16:45 φυσικά από την 4Ε. Ελλάδα και εξωτερικό. Και στον ΟΤΕ TV. Και μέσω διαδικτύου. Και δορυφορικά. Κοντά στους απανταχού Έλληνες!

Μια μικρή «γεύση» στο βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=JHCNLuKPcUE&feature=plcp



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.