Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Β’ προκριματική φάση κυπέλλου Ελλάδος πάλης (παίδων και εφήβων) στον Ευρωπό

Στον Ευρωπό, πραγματοποιήθηκε η Β’ προκριματική φάση κυπέλλου Ελλάδος πάλης (παίδων και εφήβων). Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού αθλητές από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν για μια θέση στους τελικούς του Κυπέλλου, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 24/11/2012 στην Νέα Μάκρη - Αττικής. 
Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 140 αθλητές διεκδίκησαν την πρόκριση. Το Σαββάτο 10/11 πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο στυλ Ελληνορωμαϊκής Πάλης και το παρών έδωσαν 60 αθλητές. Την Κυριακή 11/11 πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο στυλ Ελευθέρας Πάλης και το παρών έδωσαν 80 αθλητές. 

Τον Δήμο Παιονίας εκπροσώπησε ο παλαιστικός σύλλογος «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» Ευρωπού με τους αθλητές Νταλατσίδη Ευστάθιο (120kg) ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση, Αβκοπασβίλι Γεώργι (Μιχάλης) (69kg) ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση για τους Εφήβους και Κυριακίδη Παύλο (76kg) ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση, Κικίρη Δημοσθένη (69kg) ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση για τους Παίδες. Ο Κυριακίδης Παύλος και Αβκοπασβίλι Γεώργι (Μιχάλης) προκρίθηκαν στους τελικούς Κυπέλλου που θα γίνουν σε λίγες μέρες στην Νέα Μάκρη. Αξίζει να σημειωθεί πως για το 2012 είναι η 3η σημαντική διοργάνωση αγώνων πάλης στον Ευρωπό.

 Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού, στήθηκαν τρεις (3) παλαίστρες με τον πλήρη εξοπλισμό τους και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άρτια οργανωμένη διαδικασία. Η όλη διοργάνωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτή την φορά. Η πάλη, είναι ένα αρχαίο ολυμπιακό άθλημα που στις μέρες μας θεωρείται και «ευγενές» καθώς γυμνάζει τους νέους σωματικά και πνευματικά.

 Ο παλαιστικός σύλλογος Ευρωπού «Ο Καραγιάννης», ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην διοργάνωση όλων των αγώνων, πραγματοποιεί μια μεγάλη προσπάθεια για την διάδοση του αθλήματος και την καθιέρωση του κλειστού γυμναστηρίου Ευρωπού ως σπίτι της πάλης για την Βόρεια Ελλάδα. Ένας σύλλογος που έχει ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είναι σύσσωμα παρών σε κάθε διοργάνωση, βοηθώντας όπου και όπως χρειαστεί. 

Έχοντας περίπου 15 ενεργούς αθλητές, ξεκίνησαν φέτος την δημιουργία «φυτωρίου» το οποίο στελέχωσαν με μικρά παιδιά ευελπιστώντας οι επιτυχίες να έχουν συνέχεια. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παιονίας κος Λαπόρδας Αθανάσιος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δερβεντλής Αναστάσιος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.