Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, έτσι απαντάμε στο Ευρω-σφαγείο!"

"ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,
Σάββατο 17 Νοέμβρη,
Πολυτεχνείο ΑΠΘ, στις 5 μμ 
39 χρόνια μετά τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου η άθλια τρικομματική κυβέρνηση, με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ψήφισε τα βάρβαρα μέτρα. Απομονωμένη από τον λαό, στηριγμένη στην βία, με τις συνιστώσες του Σαμαρά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να καταρρέουν, έγινε ακόμα πιο αδύναμη.

Με τους αγώνες μας των τελευταίων χρόνων ανατρέψαμε δυο κυβερνήσεις. Δεν θα αφήσουμε να διαλύσουν τις ζωές μας για την «δόση» που θα πάει κατευθείαν στις τσέπες των τραπεζιτών φορτώνοντας σε εμάς το χρέος!

Οργανωνόμαστε παντού, σε εργατικούς κλάδους και γειτονιές. Με απεργίες, καταλήψεις και αγώνες με διάρκεια, να μην αφήσουμε ποτέ τις λίστες των χιλιάδων απολύσεων να φύγουν. Με συνελεύσεις και απεργιακές επιτροπές! Με αγωνιστική ενότητα και συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων, των μαχόμενων ομοσπονδιών και όλων όσων παλεύουν για την ανατροπή.

Ήρθε η ώρα όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς να συμβάλλουν σε ένα ισχυρό αγωνιστικό μέτωπο ανατροπής των μέτρων, της κυβέρνησης, της τρόικα και του σφαγείου ΕΕ - ΔΝΤ- κεφαλαίου. Σε ρήξη με τον υποταγμένο συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ. Χωρίς διάσπαση των εργαζομένων.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο αντίπαλός μας δεν βρίσκεται μόνο στα έδρανα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Βρίσκεται στα πολυτελή κτήρια του ΣΕΒ και των τραπεζιτών, στις δυνάμεις καταστολής, στα κανάλια και τις μεγάλες εφημερίδες, στο Βερολίνο, την Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες. Πολλοί λένε, «δεν μπορούμε να τα βάλουμε με αυτούς». Και 39 χρόνια πριν υπήρχαν οι φωνές που έβλεπαν την χούντα, το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς προστάτες της σαν παντοδύναμη. Υπήρχαν οι φωνές που έβλεπαν στην «φιλελευθεροποίηση» του Μαρκεζίνη, και στη «βοήθεια της Ευρώπης». Αλλά η ανατροπή της μισητής χούντας ήρθε από τη δύναμη του αγώνα και της εξέγερσης, από την περηφάνια και την δράση των εργατών και της νεολαίας, από το θάρρος όσων στάθηκαν απέναντι στα βασανιστήρια και την βία.

Έτσι και σήμερα! Η λύση θα έρθει μόνο από εμάς! Από ένα πανίσχυρο μαζικό κίνημα, που θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση και την τρόικα, την ΕΕ, τις δυνάμεις του κεφαλαίου και τους φασίστες συμμάχους τους. Από έναν οργανωμένο λαό που θα διεκδικήσει να πάρει την εξουσία. Από μια Αριστερά, μαχητική, ενωτική, αντικαπιταλιστική!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ & ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ"

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=hl2w38a3usw
    ζητω το παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.lay-out.gr/ksilo-xrisaugites-antieksousiastes-zaro-filladia/
    ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΦΑΓΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.