Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αγαθοπούλου: "Μόνο οι μαζικές μας αντιδράσεις μπορούν να τους σταματήσουν"

Σχετικά με τη διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθώνιου Πάικου, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου δήλωσε:  «Συγχαρητήρια αξίζουν στον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας,  για την απόφασή του να αφιερώσει τον φετινό (2ο) ημιμαραθώνιο Πάικου, στην  προστασία της περιοχής, της ζωής και των δραστηριοτήτων στο βουνό, αλλά και στον  αγώνα των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία και την τοξική μόλυνση.  Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, δεν μου επιτρέπουν να βρεθώ  ανάμεσά σας την Κυριακή. Απευθυνόμενη σε κάθε νέα και νέο του Κιλκίς, σε κάθε σκεπτόμενο συμπολίτη μας, τους καλώ να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του  ημιμαραθώνιου, ενός αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας, ενός αγώνα ενάντια στα συμφέροντα των μεγαλοεταιρειών και της κατασταλτικής βίας προς ανθρώπους που υπερασπίζονται τα αυτονόητα. Μπροστά στη δική τους βία εμείς αντιτάσσουμε τις ειρηνικές, μαζικές διαδηλώσεις και διοργανώσεις δραστηριοτήτων που τονίζουν την αναγκαιότητα της διάσωσης του φυσικού μας περιβάλλοντος, όπως αυτή τη ημιμαραθώνιου στο Πάικο.
Νικητές στον ημιμαραθώνιο της Κυριακής θα είναι το Πάικο, τα Κρούσια, η Χαλκιδική και η Αλεξανδρούπολη και όλη η Μακεδονία καθώς και ο
αγώνας των κατοίκων, ενώ ηττημένα θα είναι τα συμφέροντα των εταιρειών.
Μόνο οι μαζικές μας αντιδράσεις μπορούν να τους σταματήσουν».

1 σχόλιο:

  1. Πλούσιος στην Ελλάδα.....2 Νοεμβρίου 2012 στις 4:16 μ.μ.

    Άσε μας κοπέλα μου και συ...Πρώτες σου ερωτήσεις στη βουλή ήταν τι θα γίνουν τα φαρμακεία...Και τώρα τάχα συμπάσχεις με το λαό;;;;Γιατί πρώτη σου ερώτηση δεν ήταν οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι;;;Πάνε με τον γκόμενο σου για διακοπές Ιταλία όπως σχεδίαζες πριν τις εκλογές και μη μας ζαλίζεις...Φάε τα λεφτά του λαού ως βουλευτικό μισθό και βούλωστο...Άντε και σεις και ο Σύριζα και όλοι οι απατεώνες...Άντε πάνε πνίξου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.