Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ερώτηση Παραστατίδη για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση περιοχών νομού Κιλκίς

"Για τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Κύριε Υπουργέ,
Σας υποβάλλω έγγραφο της δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης του Δήμου Κιλκίς με αίτημα την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και την προφορική διαμαρτυρία προς εμένα σε επίσκεψη στο γραφείο μου και των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων Άσπρου και Αξιοχωρίου του Δήμου Πολυκάστρου με το ίδιο θέμα.

Στην πρώτη περίπτωση, σας κάνω γνωστό πως οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Μικροκάμπου, Ανθόφυτου, Παλαιού και Νέου Αγιονερίου, εξυπηρετούνται σε θέματα τραπεζών, υποθηκοφυλακείου, Ταχυδρομείου, Γ. Συνεταιρισμού στη πόλη της Θεσ/νίκης που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από αυτούς, παρόλο που οι οικισμοί αυτοί υπάγονται στο Νομό Κιλκίς.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, είναι να επιτρέπεται να εισέρχονται τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ εντός των οικισμών τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους προς την Θεσ/νίκη και αντίστροφα.
Στην δεύτερη περίπτωση, που αφορά τους πολίτες Άσπρου και Αξιοχωρίου ζητούν τα δρομολόγια που εκτελούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από Δήμο Πολυκάστρου προς Θεσ/νίκη και αντίστροφα, να περνούν μέσα από τους οικισμούς τους, που βρίσκονται πολύ κοντά στον οδικό άξονα στον οποίο κινούνται. Παράλληλα να διευθετηθεί και το ωράριο διέλευσης τους, προς και από Θεσ/ νίκη, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται.

Κύριε Υπουργέ,
Θεωρώ πως το αίτημα των αρχών του τόπου και των κατοίκων των περιοχών αυτών, είναι εύλογο και δίκαιο.
Παρακαλώ να προβείτε στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες, ώστε να βρεθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.