Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στο πλευρό των εργαζομένων στο δήμο Κιλκίς, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς

Τη Δευτέρα 19/11/2012 μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΕΝ. Νοσοκομείου Κιλκίς παρευρέθηκαν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δήμο Κιλκίς και την Τρίτη 20/11/2012 στη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μασούρας Πασχάλης. 
Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στο δήμο και στα δίκαια αιτήματά τους και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους απολύσεις και στη συστηματική υποβάθμιση των δομών της κοινωνίας.

Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζεται εμείς οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς βρισκόμασταν σε διαρκείς κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα δηλώνοντας την αντίθεση μας στα ανάλγητα, αντεργατικά και αντισυνταγματικά μέτρα καθώς και στη πολιτική των μνημονίων που οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Η πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλες τις δομές τις κοινωνίας που οφείλεται στην πολιτική των περικοπών, στην υποχρηματοδότηση των δομών, στις συγχωνεύσεις και κλείσιμο οργανισμών καθώς και στις απολύσεις εργαζομένων.

Βρισκόμαστε όλοι αντιμέτωποι σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία δεν ευθύνονται οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι την οποία όμως καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη ενώ κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους.

Καλούμαστε όλοι εμείς να ανατρέψουμε
αυτές τις πολιτικές με το διαρκή αγώνα μας. 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 
Τις ζωές μας 
Για τα παιδια μας 
Για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων
που καταπατούν κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα. 
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.